БЛАГОДАРЯ на крадеца!
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Grizzlito написа:Вчера ми свиха светлоотрзаитела до мигача на бронята, Желая на този който го е свил с 10 лева дето ще изкара от него да си купи наркотици и да знам че си сусипва шибания живот с мойте 10 лева.))) иначе голфа са е малко грозен, ама па аз да не съм хубав хахахаха
На мене тия неща два пъти ми ги крадоха. После емблемата на колата.
Ядосвах се псувах и накрая разбрах как ще ги хвана, копеленцата ако посегнат пак
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжалявам, че са ти взели лесната, но не си първият, нито ще си последният на който му взимат лаесната и това, че си се набутал 54 лева е твой проблем, щото като отидеш и я купиш за 54 лева нова, а не за 10 стара няма да прекратиш кражбите, даже въобще! А и извинявай много, но е доста малоумно и тъпо да кълнеш и да пожелаваш на някой да катастрофира, да стане инвалид или да ги давал за свещи, дееба и лаесната, все едно незнам какво са ти откраднали! И какво искаш да призоваваш хората, да не купуваме части за по 10 лева, а да ходиме и да даваме 60, ти чуваш ли се какво говориш!? И айде ако обичаш не се изкарвай мъченик заради това, че са откраднали някаква тъпа пластмаса!!!
Това е моето мнение, не задължавам никой да го подкрепя, но модераторите правят забележки за някои неща, но такъв тон и такива "хубави" пожелания незнаех, че се толерират тук, или аз съм в грешка!?
Това е моето мнение, не задължавам никой да го подкрепя, но модераторите правят забележки за някои неща, но такъв тон и такива "хубави" пожелания незнаех, че се толерират тук, или аз съм в грешка!?
-
_nameless_
- Автомобил:
- Двигател:
K_Power написа:Съжалявам, че са ти взели лесната, но не си първият, нито ще си последният на който му взимат лаесната и това, че си се набутал 54 лева е твой проблем, щото като отидеш и я купиш за 54 лева нова, а не за 10 стара няма да прекратиш кражбите, даже въобще! А и извинявай много, но е доста малоумно и тъпо да кълнеш и да пожелаваш на някой да катастрофира, да стане инвалид или да ги давал за свещи, дееба и лаесната, все едно незнам какво са ти откраднали! И какво искаш да призоваваш хората, да не купуваме части за по 10 лева, а да ходиме и да даваме 60, ти чуваш ли се какво говориш!? И айде ако обичаш не се изкарвай мъченик заради това, че са откраднали някаква тъпа пластмаса!!!
И все пак не си прав, колега...
- buller
- Автомобил: Audi_Q5 FY
- Двигател: DJYA 2020
B_O_S_S_S написа:зависи къде е направено на мен ... и чистачките да ми откраднат плащат като луди говоря за "Интерамерикан"
Да бе! То така ще си свалиш половината чарколяци по колата и после хайде на оглед
Колега ICE, аз остнах без една от решетките на бронята - долу под мигача. И какво - да се ядосвам. Смисъл няма. Един приятел остави Аудито си в Студентски град за 3 часа и после му нямаше два от тасовете
Не се нервирай за глупости! Колата е парче ламарина! Гледай си здравето и живота!
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
B_O_S_S_S написа:vasstop написа:B_O_S_S_S написа:
зависи къде е направено на мен ... и чистачките да ми откраднат плащат като луди говоря за "Интерамерикан"
тия суми предпочитам гараж под наем....за 25 лв на месец 30 ....щом не покриват откраднати неща ....поне повечето народ в форума така казват....
K_Power написа:Съжалявам, че са ти взели лесната, но не си първият, нито ще си последният на който му взимат лаесната и това, че си се набутал 54 лева е твой проблем, щото като отидеш и я купиш за 54 лева нова, а не за 10 стара няма да прекратиш кражбите, даже въобще! А и извинявай много, но е доста малоумно и тъпо да кълнеш и да пожелаваш на някой да катастрофира, да стане инвалид или да ги давал за свещи, дееба и лаесната, все едно незнам какво са ти откраднали! И какво искаш да призоваваш хората, да не купуваме части за по 10 лева, а да ходиме и да даваме 60, ти чуваш ли се какво говориш!? И айде ако обичаш не се изкарвай мъченик заради това, че са откраднали някаква тъпа пластмаса!!!
Извинявай колега ти на каква заплата си, ако за теб 60лв не са нищо, за 80% от хората в тази Държава са пари
Колега ICE напълно те подкрепян
Хвана ли такъв БОКЛУК че краде, ще му пъхна в Д-то един чадър е ще го разтворя/да ми извинат модераторите за нецензурните думи/,
тъкмо ще му разработя дупката за затвора
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
K_Power написа:Да и аз бих го бил, 60 лева са доста пари, повечето хора работят за тях два дни, но ги има и наполовина, та той си е решил да даде толкова пари! Да 60 лева са пари, но не са достатъчно та да имам желание някой да умира или да става инвалид!
не приятно, подкрепям те.
мойто GTI само в гаража стой вечер.
Няма пластмаса която да не са ми краднали,халогени и какво ли още не, но такава е действителността, лошото е че повечето хора правят нещо когато това им се случи на тях, а ако видят някой да краде на улицата ще го подминат. Според мен трябва да сме по съпричастни един към друг във всяка ситуация, а кражби винаги ще има.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: БЛАГОДАРЯ на крадеца!
ICE написа:БЛАГОДАРЯ на този, който вчера ме "оттърва" от дясната лайсна (цялата горна покривна част) на прага, на моят Golf3 GTI Edition!
Да му е честита "новата" 11 годишна лайсна!
И понеже НИКОГА НЯМА да подкрепя търговията на тези "тунинг части втора употреба",
и за да не купя лайсната на някой от вас (колегите тук, за които колата е повече от един куп желязо),
отидох в Юнитрейд и си купих нова лайсна срещу сумата от 54лв!![]()
На тарикатчето, което ми сви лайсната, му пожелавам,
ако си я сложи на колата, да я челоса така, че да я направи тоталка, а той - инвалид за цял живот.
А ако я е гепил "за бизнес", с 10-те лева, които ще "изкара", да ги даде за свещи!![]()
Приятна вечер, братя "европейци"!
Абсолютно съм съгласен с теб и приветсвам постъпката ти.В момента, в който пуснеш обява, че искаш да купиш нещо няколко пъти под стойността му, веднага ще се намери някой сдуханяк да го открадне от някой.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”