Разход нулев....

dragomir1402 написа:
... защото със задното предаване име едно известно недозавиване ...
Smoke написа:и какво би трябвало да стане ако се засиля с 120 по надолнището или дори не и оставя на 5та и изгася колата?да не да спре изведнъж?мотора продължава да се върти?случвало ми се е с 150 да ми спре релето на помпите при което колата си продължава все едно съм си отдръпнал крака от педала.е че то щом не работи релето значи помпите не въртят значи не отива гориво....а двигателя БУЧИ?какво гори тогава ...олио?
обясни си го по този начин : без усилие на педала на газта по наклон на предавка влиза въздух и излиза въздух....нещо не схващам ти казах какво още спориш при положение че си 1 на 10+ човека на това мнение...
Tinko написа:Колега при мене спира, явно компресията ми е висока!
Tinko написа:Smoke написа:и какво би трябвало да стане ако се засиля с 120 по надолнището или дори не и оставя на 5та и изгася колата?да не да спре изведнъж?мотора продължава да се върти?случвало ми се е с 150 да ми спре релето на помпите при което колата си продължава все едно съм си отдръпнал крака от педала.е че то щом не работи релето значи помпите не въртят значи не отива гориво....а двигателя БУЧИ?какво гори тогава ...олио?
обясни си го по този начин : без усилие на педала на газта по наклон на предавка влиза въздух и излиза въздух....нещо не схващам ти казах какво още спориш при положение че си 1 на 10+ човека на това мнение...
Колега при мене спира, явно компресията ми е висока!
Smoke написа:Tinko написа:Колега при мене спира, явно компресията ми е висока!
искаш да кажеш че колата ти забива на място ли ве
аууууу
..искаш да кажеш че ти освен газ до дупка друго нема![]()
що ли имам усещането че вече си осъзнал че грешиш и в момента се чувстваш тъпо и само гледаш да напишеш още нещо да не изглеждаш тотално зле![]()
поздрави
Smoke написа:още 5 6 мнения и ще си на наше мнение![]()
откажи се по-добре![]()
аз го знам така...
при инжекциона е по икономично на скорост без газ а при карбураторите е по икономично да изключиш от предавка.
има хора мнохо по-компетентни от мен или теб в този форум които биха оборили с 1 мнение тезата ти...
но просто са решили че е безсмислено да се включваткакто ще направя и аз точно сега
Tinko написа:...
Tinko написа:Не не спира веднага, но спира адски по-бързо, а ако е запалена и наклона е голям си се засилва....
Tinko написа:Smoke написа:още 5 6 мнения и ще си на наше мнение![]()
откажи се по-добре![]()
аз го знам така...
при инжекциона е по икономично на скорост без газ а при карбураторите е по икономично да изключиш от предавка.
има хора мнохо по-компетентни от мен или теб в този форум които биха оборили с 1 мнение тезата ти...
но просто са решили че е безсмислено да се включваткакто ще направя и аз точно сега
Ок значи стигаме до извода, че има коли които харчат и точка! 1 на 1!
Нека не спамим повече в тази тема има отворена друга такава в момента!
Ако модераторите сметнат за добре нека премахнат мненията от спора и спама!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта