Колеги,някой отиграл ли е схемата.
Предстои ми смяна на задния капак на голфето,както знаем на него е занитен номера. Ся, какъв е "номера" с номера, как става законово преместването на старата табела на новия капак...?
Аз тая процедура съм я правил два пъти на Опела ми......с тънко шило по което можеш да чукаш забиваш го в средата на нита за да му падне главата ....освобождаваш номера и го слагаш на новия капак и там с нов нит и си ок останалото са глупости за ходене в кат
Хваща се главата на нита през здрав плат с клещи без нарези на челюстите. Завърта се няколко пъти по часовникова и обратно на часвониковата стрелка. Бавно се издърпва, като може да се помага от обратната страна с почукване по нита през алуминиево или месингово фи .
След провеждане на операцията слага се нита подпира се с дърво и се чуква 1 - 2 пъти по нита.
По този начин сменям крушки за осветление на задния номер. Гъзоръките така са монтирали номера и планката, че няма вадене на плафоните .Плафоните почти се допират до пластмасовата планака на аномера.
Смяната на нита е безплатна в КАТ, единственото условие е да си носиш стария нит с теб.
Има писана тема по въпроса.
Ако в КАТ ти направят проблем поискай да говориш с началника на този, който ти прави проблема.