Предстои ми смяна на задния капак на голфето,както знаем на него е занитен номера. Ся,
Казус с рег.номер?
-
Symptom
- Автомобил:
- Двигател:
Казус с рег.номер?
Колеги,някой отиграл ли е схемата.
Предстои ми смяна на задния капак на голфето,както знаем на него е занитен номера. Ся,
какъв е "номера" с номера, как става законово преместването на старата табела на новия капак...?
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Хваща се главата на нита през здрав плат с клещи без нарези на челюстите. Завърта се няколко пъти по часовникова и обратно на часвониковата стрелка. Бавно се издърпва, като може да се помага от обратната страна с почукване по нита през алуминиево или месингово фи .
След провеждане на операцията слага се нита подпира се с дърво и се чуква 1 - 2 пъти по нита.
По този начин сменям крушки за осветление на задния номер. Гъзоръките така са монтирали номера и планката, че няма вадене на плафоните .Плафоните почти се допират до пластмасовата планака на аномера.
След провеждане на операцията слага се нита подпира се с дърво и се чуква 1 - 2 пъти по нита.
По този начин сменям крушки за осветление на задния номер. Гъзоръките така са монтирали номера и планката, че няма вадене на плафоните .Плафоните почти се допират до пластмасовата планака на аномера.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”