Какво бихте ми препорачали колеги
Сенник на предно стъкло
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Сенник на предно стъкло
Въпросът ми е искам да си сложа сенник на предното стъкло, но незнам как е най-добре - с фолио , спрей и т.н.
Благодаря предварително
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
с тия дето изсветляват.. става мн добре! не ти трябват сини зелени или квито и да било не прозрачни стикери!
в гаража ми на някои то снимките се вижда ефекта от тия ленти! за 2лв си я взех моята и за 10-15 мин си я сложих и стана перфектно.. от вън особенно не можеше да се разбере че е стикер.. но един прекрасен слънчев ден .. еднин не толкова прекрасен полицай.. реши да ми спре колата от движение понеже имало стикер на преднто стъкло и някви такива... буквално бях побеснял тей като тая лента е почти невидима... то си се вижда идеално през нея... но иди му говори..в крайна сметка 20 лв в документите и махнах лентата..
тука в софия ше ви е*а ку*ите смо*ани ал*ни асдлфкадлас ....
диодите на габаритите ми дето са бели.. биле сини... лепенка на предното стъкло съм имал и ми лепнаха стикера на предното стъкло "спряна от движение".... вече съм готов и за ксенона да ме глобят че съм със сини лампи... ОТЧАЯН СЪМ! а преди да дойда в софия.. 2 години стабилно съм обикалял черноморието и добрич и варна и тн.. никви проблеми никой не ми е правил като са ме спирали .. само в яката София..
мн се отплеснах от темата...
идеята беше че е най добре с тия ленти които са направени за там и се преливат:)
тука в софия ше ви е*а ку*ите смо*ани ал*ни асдлфкадлас ....
диодите на габаритите ми дето са бели.. биле сини... лепенка на предното стъкло съм имал и ми лепнаха стикера на предното стъкло "спряна от движение".... вече съм готов и за ксенона да ме глобят че съм със сини лампи... ОТЧАЯН СЪМ! а преди да дойда в софия.. 2 години стабилно съм обикалял черноморието и добрич и варна и тн.. никви проблеми никой не ми е правил като са ме спирали .. само в яката София..
мн се отплеснах от темата...
идеята беше че е най добре с тия ленти които са направени за там и се преливат:)
Колко е странен човешкия вкус.
За едни нещо е хубаво, а за други грозно.
За мен всякакви лепенки по стъклата на колата са непрактични. Все едно да си сложиш очила и да ги носиш с лепенките по стъклата. Плътните на цвят лепенки не са от най-удачните. Хората са сложили големи предни стъкла, за да се вижда добре, да има видимост, а ние си ограничаваме видимостта. Ами ако шофьора е над 180 см. как ще гледа, вместо да се настани удобно на седалката, той трябва да си държи главата приведена (да не говорим за светофарите). Ами при продължително шофиране как ли ще се чувства шофьора?
По отношение за прозрачните, които изсветляват надолу, мога да кажа, че ръба където свършва дори и прозрачен се забелязва. А с времето под влияние на слънцето фолиото избелява.
Иначе тези ленти (сенници ) се продават във всеки магазин за селски тунинг за по 5-6 лв. Лепят се лесно ( почиства се добре стъклото, напръсква се обилно с препарат за прозорци или разредено веро, лепва се фолиото и с помоща на шпакла за лепене на фолио се изкарва въздуха и водата).
За едни нещо е хубаво, а за други грозно.
За мен всякакви лепенки по стъклата на колата са непрактични. Все едно да си сложиш очила и да ги носиш с лепенките по стъклата. Плътните на цвят лепенки не са от най-удачните. Хората са сложили големи предни стъкла, за да се вижда добре, да има видимост, а ние си ограничаваме видимостта. Ами ако шофьора е над 180 см. как ще гледа, вместо да се настани удобно на седалката, той трябва да си държи главата приведена (да не говорим за светофарите). Ами при продължително шофиране как ли ще се чувства шофьора?
По отношение за прозрачните, които изсветляват надолу, мога да кажа, че ръба където свършва дори и прозрачен се забелязва. А с времето под влияние на слънцето фолиото избелява.
Иначе тези ленти (сенници ) се продават във всеки магазин за селски тунинг за по 5-6 лв. Лепят се лесно ( почиства се добре стъклото, напръсква се обилно с препарат за прозорци или разредено веро, лепва се фолиото и с помоща на шпакла за лепене на фолио се изкарва въздуха и водата).
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DAXC написа: Все едно да си сложиш очила и да ги носиш с лепенките по стъклата.
виж колега.. ако говорим за фолио от 3-4лв.. съгласен съм че е кофти да се гледа през него.. в началото е хубаво прозрачно но мн лесно се надрасква при триене чистене и тн...
ако говорим обаче за силиконово фолио което си има печат FoliaTec (доста по скъпичко е но..) все едно си гледаш през хубави очила без лепенки
или на кратко казано (като сме почнали с очила да сравняваме
а хубавото скъпо фолио е все едно палароид очила или нещо от по висок клас и цена