с тия дето изсветляват.. става мн добре! не ти трябват сини зелени или квито и да било не прозрачни стикери!

в гаража ми на някои то снимките се вижда ефекта от тия ленти! за 2лв си я взех моята и за 10-15 мин си я сложих и стана перфектно.. от вън особенно не можеше да се разбере че е стикер.. но един прекрасен слънчев ден .. еднин не толкова прекрасен полицай.. реши да ми спре колата от движение понеже имало стикер на преднто стъкло и някви такива... буквално бях побеснял тей като тая лента е почти невидима... то си се вижда идеално през нея... но иди му говори..в крайна сметка 20 лв в документите и махнах лентата..
тука в софия ше ви е*а ку*ите смо*ани ал*ни асдлфкадлас ....
диодите на габаритите ми дето са бели.. биле сини... лепенка на предното стъкло съм имал и ми лепнаха стикера на предното стъкло "спряна от движение".... вече съм готов и за ксенона да ме глобят че съм със сини лампи... ОТЧАЯН СЪМ! а преди да дойда в софия.. 2 години стабилно съм обикалял черноморието и добрич и варна и тн.. никви проблеми никой не ми е правил като са ме спирали .. само в яката София..
мн се отплеснах от темата...
идеята беше че е най добре с тия ленти които са направени за там и се преливат:)