Бетончо написа:И аз ще ви помоля колеги някой може ли да ми направи един такъв километраж до 240 km/h))
DiabloS написа:Колеги тъй като си прецаках таблото на колата за което немога да си намеря място сегаНо както и да е ...
Искам да знам дали табло от 1.6 ABU ще стане на 1.6 AEK.Имам предложение за такова,единственната разлика е че моето започваше от 0,а това от 20
Дали ще си работи нормално ?
п.п И дали табло от GTI до 260 с МФА ще работи на моята кола (естестшенно без да показва показанията на компа)
Trimontcium написа:Колеги ПРОБЛЕМАТИКА, свалих си таблото да му сменям крушките на индикаторните лампи, но уви бяха диоди и немогат да се сменят, естествено пробвам да махна една стрелка и опитах с тая за ГОРИВОТО и не излезе, и сега каквото и да права не си отива на мястото което е мако под последната бяла, и винаги слиза до най-вдясно долу, така да питам има ли ограничители, и ако има как да го преместя по нагоре до оригиналната позиция?
96 TDi 1Z Golf Mk3
crashman написа:Има такива табла, без ограничител /отчитат нивото на горивото бързо, нали не греша/, но лично не съм виждал и не знам какво си прецакал. Ако пада по-надолу и спира обаче, явно си променил началното положение. Сети се в каква посока си я въртял за да хванеш идеята как да я върнеш обратно.
P.S. Внимавайте с тези стрелки, то последните мнения са все "как си прецаках таблото", а тръгвате да го модернизирате!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта