InSIDe написа:сега аз ще ви кажа как побългарих моите и съм ужасно доволен...
взех си Херц ДЦХ 165...махнах кората...както са оригиналните колони,само скъсах старите
отдолу има едни пластмасови работи,с един нож ги изрязах и с дрелката изпилих да е гладко и дефакто пластмасата си остана така. на кабелчетата се слагат кабелни обувки като се вурзват 2 по 2...плюс на колона и пищялка и минус пак така и се вклюшват в колоната и сичко тръгва идеално :D
та след това ви трябват само 4 самонарезни видии 5х55...слага се колоната в пластмасата (ляга идеално) и се праскат самонарезните и край...всичко заспива :D :D :D като се слага кората се притиска за да оплътнят гумените работи на кората и сичко е ок :да: свирят повече от добре и даже аз самия се изненадах се вадят такъв звукда живее българщината,клещите,телта и самонарезните видии
: хахахах
Dagestan написа:От А4 Б5 няма да станат със сигурност, понеже на Пасата говорителите за захванати за металната кора, а при Аудито на пластмасовата, отделно че са и различен размер. При А4 Б6 обаче са захванати като при Пасата за метала, не за пластмасовата кора, ако са същия размер може и да станат. За отзад не знам как стоят нещата. Иначе като цяло аз не виждам смисъл в тази интервенция, по-добре нови говорители, отколкото стари, които не се знае колко още ще издържат.
Snuupy написа:Аз съм отвратен от тези говорители... днес ги взех, сложих ги, и ги върнах след 1ч в Авител, баса никакъв го няма, сравних ги с оригиналните на Polo-то ми, еми нямаше разлика, имаше една де... на полото, вадиха по-плътен звук... Накрая след много търсене, взех някви Италиански Audiophile Sound Systems ето и сайта им: http://www.phd.it/welcome_to/ и ме удариха в Земята, удариха и Херца в Земята...
И нищо чудно де:
Power Handling RMS/MAX:
100/200 Watts
Sensitivity (SPL@1W):
92dB
Frequency Response:
40Hz - 20Khz
Взех ги за 69лв от едно аудио магазинче.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта