Препоръчайте някой сервиз в Бургас от който сте доволни.
За Голф 4 става въпрос, искам да му направя една диагностика, че не държи обороти и гасне
сервиз диагностика в Бургас
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: сервиз диагностика в Бургас
Сервиз "Гачето" в Лазур. Караш по Димитър Димов и завиваш на Флората и веднага вдясно отиваш към паркинга на блока (блок 13), Добрин се казва момчето, препоръчвам ти го. Ако не си разбрал, пиши на лично да ти "дообясня" 

-
- Автомобил:
- Двигател:
В Бургас съм ходил в сервиз Бош, който е до магазина на Хонда на крайезерния булевард зад затвора. Момчетата там се справиха много добре а и не взимат скъпо. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
От този BOSCH никак не съм доволен 80лв. за смяна на комутатор и дори не ми изчистиха грешките! Този в Лазур също работи с BOSCH.
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Мога да ти препоръчам сервиза в който си правих ремонта на двигателя. Като караш по Тодор Александров, по посока меден рудник, подминаваш билата, качваш се на моста и завиваш надясно на самият мост към порт ойл-а и там наляво към метан станцията...малко пред кръстовището има един ТИР сервиз, а малко преди него има една нова сграта и едно пътче в дясно. Завиваш по това пътче и навътре е сервизът и на двете порти пише МОБИЛ. Малко неясно го обясних но момчето се казва Димитър и много добре си върши работата като цени не е много евтин, но за сметка на това получаваш отношение и ако не успее да ти диагностицира проблема няма да ти вземе пари. Телефонът му е 0888800401 ако не си разбрал къде е.
Колеги, пишете за други сервизи за диагностика! Доволни, недоволни, мнения!
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ZAD19 написа:Колеги, пишете за други сервизи за диагностика! Доволни, недоволни, мнения!
изключително много съм доволен от този човек - инж. Диан Евтимов, бачка в Комлука, телефона му е 0889526660. Взима 12 лева за диагностика,

Благодаря колега! Аз съм ходил при Диан, но беше в комплекс "Лазур". Но ми се струва, че се занимава повече с автоклиматици! Колата ми придърпва! На моменти! Или сутрин паля колата, всичко нормално, спирам за 10 минути, започват мъките, придърпва ужасно! Ако имате някаква идея за проблема!
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отивай при тоя човек дето ти казвам, точно с авто-диагностика се занимава 
п.п. Най-вероятно ти се е прецакал датчика на Хол, един приятел имаше същите симптоми и това се оказа.
С каква кола си......

п.п. Най-вероятно ти се е прецакал датчика на Хол, един приятел имаше същите симптоми и това се оказа.
С каква кола си......
Голф3, двигател ABU, моно, 1993 г. Взех спрей за карбуратори и пръснах в моното, колата не придърпва вече, но двигателя няма стабилни обороти на моменти. До сега, 3 години, не съм правил никакъв ремонт, разход около 5 литра извънградско! Диян го познава от 1994 година, постави ми аларма на старата ми кола! Ще ходя, няма начин! Тенкю, колега!
-
- Автомобил:
- Двигател:
stenly_m написа:Мога да ти препоръчам сервиза в който си правих ремонта на двигателя. Като караш по Тодор Александров, по посока меден рудник, подминаваш билата, качваш се на моста и завиваш надясно на самият мост към порт ойл-а и там наляво към метан станцията...малко пред кръстовището има един ТИР сервиз, а малко преди него има една нова сграта и едно пътче в дясно. Завиваш по това пътче и навътре е сервизът и на двете порти пише МОБИЛ. Малко неясно го обясних но момчето се казва Димитър и много добре си върши работата като цени не е много евтин, но за сметка на това получаваш отношение и ако не успее да ти диагностицира проблема няма да ти вземе пари. Телефонът му е 0888800401 ако не си разбрал къде е.
този хал хабер си няма от диагностика
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
stenly_m написа:
Мога да ти препоръчам сервиза в който си правих ремонта на двигателя. Като караш по Тодор Александров, по посока меден рудник, подминаваш билата, качваш се на моста и завиваш надясно на самият мост към порт ойл-а и там наляво към метан станцията...малко пред кръстовището има един ТИР сервиз, а малко преди него има една нова сграта и едно пътче в дясно. Завиваш по това пътче и навътре е сервизът и на двете порти пише МОБИЛ. Малко неясно го обясних но момчето се казва Димитър и много добре си върши работата като цени не е много евтин, но за сметка на това получаваш отношение и ако не успее да ти диагностицира проблема няма да ти вземе пари. Телефонът му е 0888800401 ако не си разбрал къде е.
този хал хабер си няма от диагностика
Не съм останал с такова впечатление...След като нито във Фолксваген, нито Вентоман, нито някой друг майстор успя да ми диагностицира колата, той за 5 минути го направи правилно и каза как ще се реши проблема. Може би бъркаш сервиза.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”