сервиз диагностика в Бургас

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

сервиз диагностика в Бургас

Мнениеот Nikkolay » Съб 28 авг 2010 11:08

Препоръчайте някой сервиз в Бургас от който сте доволни.
За Голф 4 става въпрос, искам да му направя една диагностика, че не държи обороти и гасне

Ivan 4olakov
Автомобил:
Двигател:

Re: сервиз диагностика в Бургас

Мнениеот Ivan 4olakov » Съб 28 авг 2010 11:17

Сервиз "Гачето" в Лазур. Караш по Димитър Димов и завиваш на Флората и веднага вдясно отиваш към паркинга на блока (блок 13), Добрин се казва момчето, препоръчвам ти го. Ако не си разбрал, пиши на лично да ти "дообясня" :beer

Kalo_Lion
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kalo_Lion » Съб 28 авг 2010 15:58

В Бургас съм ходил в сервиз Бош, който е до магазина на Хонда на крайезерния булевард зад затвора. Момчетата там се справиха много добре а и не взимат скъпо. :012:

Ivan 4olakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ivan 4olakov » Съб 28 авг 2010 16:02

От този BOSCH никак не съм доволен 80лв. за смяна на комутатор и дори не ми изчистиха грешките! Този в Лазур също работи с BOSCH.

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Пон 30 авг 2010 18:47

Мога да ти препоръчам сервиза в който си правих ремонта на двигателя. Като караш по Тодор Александров, по посока меден рудник, подминаваш билата, качваш се на моста и завиваш надясно на самият мост към порт ойл-а и там наляво към метан станцията...малко пред кръстовището има един ТИР сервиз, а малко преди него има една нова сграта и едно пътче в дясно. Завиваш по това пътче и навътре е сервизът и на двете порти пише МОБИЛ. Малко неясно го обясних но момчето се казва Димитър и много добре си върши работата като цени не е много евтин, но за сметка на това получаваш отношение и ако не успее да ти диагностицира проблема няма да ти вземе пари. Телефонът му е 0888800401 ако не си разбрал къде е.

ZAD19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZAD19 » Вто 05 окт 2010 21:14

Колеги, пишете за други сервизи за диагностика! Доволни, недоволни, мнения!

ZAD19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZAD19 » Вто 12 окт 2010 0:10

:bowdown

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Вто 12 окт 2010 13:59

ZAD19 написа:Колеги, пишете за други сервизи за диагностика! Доволни, недоволни, мнения!

изключително много съм доволен от този човек - инж. Диан Евтимов, бачка в Комлука, телефона му е 0889526660. Взима 12 лева за диагностика, :да:

ZAD19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZAD19 » Вто 19 окт 2010 19:41

Благодаря колега! Аз съм ходил при Диан, но беше в комплекс "Лазур". Но ми се струва, че се занимава повече с автоклиматици! Колата ми придърпва! На моменти! Или сутрин паля колата, всичко нормално, спирам за 10 минути, започват мъките, придърпва ужасно! Ако имате някаква идея за проблема!

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Вто 26 окт 2010 13:22

отивай при тоя човек дето ти казвам, точно с авто-диагностика се занимава :!:

п.п. Най-вероятно ти се е прецакал датчика на Хол, един приятел имаше същите симптоми и това се оказа.
С каква кола си......

ZAD19
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZAD19 » Пет 29 окт 2010 21:14

Голф3, двигател ABU, моно, 1993 г. Взех спрей за карбуратори и пръснах в моното, колата не придърпва вече, но двигателя няма стабилни обороти на моменти. До сега, 3 години, не съм правил никакъв ремонт, разход около 5 литра извънградско! Диян го познава от 1994 година, постави ми аларма на старата ми кола! Ще ходя, няма начин! Тенкю, колега!

paradoxkc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paradoxkc » Чет 04 ное 2010 23:01

stenly_m написа:Мога да ти препоръчам сервиза в който си правих ремонта на двигателя. Като караш по Тодор Александров, по посока меден рудник, подминаваш билата, качваш се на моста и завиваш надясно на самият мост към порт ойл-а и там наляво към метан станцията...малко пред кръстовището има един ТИР сервиз, а малко преди него има една нова сграта и едно пътче в дясно. Завиваш по това пътче и навътре е сервизът и на двете порти пише МОБИЛ. Малко неясно го обясних но момчето се казва Димитър и много добре си върши работата като цени не е много евтин, но за сметка на това получаваш отношение и ако не успее да ти диагностицира проблема няма да ти вземе пари. Телефонът му е 0888800401 ако не си разбрал къде е.

този хал хабер си няма от диагностика

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Нед 14 ное 2010 5:06

stenly_m написа:
Мога да ти препоръчам сервиза в който си правих ремонта на двигателя. Като караш по Тодор Александров, по посока меден рудник, подминаваш билата, качваш се на моста и завиваш надясно на самият мост към порт ойл-а и там наляво към метан станцията...малко пред кръстовището има един ТИР сервиз, а малко преди него има една нова сграта и едно пътче в дясно. Завиваш по това пътче и навътре е сервизът и на двете порти пише МОБИЛ. Малко неясно го обясних но момчето се казва Димитър и много добре си върши работата като цени не е много евтин, но за сметка на това получаваш отношение и ако не успее да ти диагностицира проблема няма да ти вземе пари. Телефонът му е 0888800401 ако не си разбрал къде е.

този хал хабер си няма от диагностика

Не съм останал с такова впечатление...След като нито във Фолксваген, нито Вентоман, нито някой друг майстор успя да ми диагностицира колата, той за 5 минути го направи правилно и каза как ще се реши проблема. Може би бъркаш сервиза.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”