Проблеми с помпата на Венто 1.9 Tdi

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
djdarkness
Автомобил: Corrado
Двигател: 9a

Проблеми с помпата на Венто 1.9 Tdi

Мнениеот djdarkness » Вто 06 яну 2009 21:09

Така колата губеше обороти и хълцаше при ниските и там нещо нагласяха в сервиза и окончателно нещо ми скопиха колата защото не набира както трябва ! ! ! Казаха че по добре от това не_можели да я нагласят да работи добре и сега мисълта ми е следната ! ! ! Ако сложа чип дали пак няма да се разцентрова нещо или трябва да опитам някъде другаде да ми я оправят и тогава да чипосвам ! ! ! В Сервиза казаха че това си било дефект на модела и се учудиха че толкова късно е станало така ! ! ! Моля за помощ :roll: :roll:
mod edit: gr_kanev

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Вто 06 яну 2009 21:21

Преди чипосването ще трябва да си оправиш помпата...

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Вто 06 яну 2009 22:02

ако помпата като цяло е наред.сигурно са пипали капака и са я оставили много бедна.ако няма повреда в самата помпа де.

Потребителски аватар
djdarkness

Мнениеот djdarkness » Вто 06 яну 2009 23:45

eм нз какво са барали ! ! ! ще отида на още един сервиз че да видя какво ще стане ! ! ! И дано проблема да не е в самата помпа :(

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Вто 06 яну 2009 23:50

кажи им да я закачат на тестера и да зачетат милиграмите на помпата.количеството гориво впръскано за ход.само дето немога а ти кажа колко точно като цифра са

Потребителски аватар
djdarkness

Мнениеот djdarkness » Сря 07 яну 2009 0:32

eм да се надяваме че там знаят ! ! ! Мерси за помощта :roll:

xpyc
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблеми с помпата на Венто 1.9 Tdi

Мнениеот xpyc » Сря 07 яну 2009 8:30

djdarkness написа:Така колата губеше обороти и хълцаше при ниските и там нещо нагласяха в сервиза и окончателно нещо ми скопиха колата защото не набира както трябва ! ! ! Казаха че по добре от това неможели да я нагласят да работи добре и сега мисълта ми е следната ! ! ! Ако сложа чип дали пак няма да се разцентрова нещо или трябва да опитам някъде другаде да ми я оправят и тогава да чипосвам ! ! ! В Сервиза казаха че това си било дефект на модела и се очудиха че толкова късно е станало така ! ! ! Моля за помощ :roll: :roll:

какъв е кода на двигателя? мен ми прилича като прекодиране на автоматик това което са направили. ускорява сравнително добре до 2000 оборота, а при по високи обороти е мъртвец.

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблеми с помпата на Венто 1.9 Tdi

Мнениеот Ventoman » Сря 07 яну 2009 8:54

xpyc написа:
djdarkness написа:Така колата губеше обороти и хълцаше при ниските и там нещо нагласяха в сервиза и окончателно нещо ми скопиха колата защото не набира както трябва ! ! ! Казаха че по добре от това неможели да я нагласят да работи добре и сега мисълта ми е следната ! ! ! Ако сложа чип дали пак няма да се разцентрова нещо или трябва да опитам някъде другаде да ми я оправят и тогава да чипосвам ! ! ! В Сервиза казаха че това си било дефект на модела и се очудиха че толкова късно е станало така ! ! ! Моля за помощ :roll: :roll:

какъв е кода на двигателя? мен ми прилича като прекодиране на автоматик това което са направили. ускорява сравнително добре до 2000 оборота, а при по високи обороти е мъртвец.

Е ти нищо не каза :shock

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Сря 07 яну 2009 18:46

Те пък трябва да са много прости да го прекодират на автоматик. Или са пипали без да знаят много какво правят или е някаква друга причината.

Върни се в “Дизелови агрегати”