голф 5 не пали
голф 5 не пали
здравеите колеги, може ли някои да ми каже голфа ми като е студен двигаеля пали перфектно а като е топал пали по трудно на какво се далжи това двигателя е 1.9 тди 105 к.с голф 5
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: голф 5 не пали
Емчо, ми ермано, как пък реши да питаш що не пали Гонзотевицата баш в 'Оптичен тунинг', ве омбре?!
Попрочети малко из раздела.
Обяснявано е милион пъти, че даже се водят и люти спорове кой е най-удачния метод за решаване на този проблем.

Попрочети малко из раздела.
Обяснявано е милион пъти, че даже се водят и люти спорове кой е най-удачния метод за решаване на този проблем.
колега четох много, пренастроива се чипа като като за автоматична скоростна кутия и проблема е решен, да ама моятя куия е DSG и имам индентичен проблем , и започвам да си мисля че е от акумолатора или стартера

Колега това е проблем при Голф 4 AHF код на мотора, който е съвършено различен от твоята моторетка.
Прегледай акумулатор, стартер, подгревни свещи. Огледай горивната помпа за течове или някое пукнато маркучле, на първо време.
Прегледай акумулатор, стартер, подгревни свещи. Огледай горивната помпа за течове или някое пукнато маркучле, на първо време.
Колега имах твоя проблем. Доверих се на хората от форума,а имено да се направи профилактика на стартера(сваляне,почистане, грес на лагерите и втулките, ако е необхомимо и смяна на лагери и четки)Сега си пали нормално.Довери се и ти, почни от стартера.Успех.
- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Аз мисля, че е темп.датчик.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не си чел достатъчно. не е нужно да пренастройваш кутиите. нужно е да се пипне софта и ше се оправи 

Върни се в “Дизелови агрегати”