Разработка след основен ремонт на 1Z мотор
- andro69
- Автомобил:
- Двигател:
За смяна на маслото трябва да ти каже маистора които е правил ремонта,тои знае със какви луфтове е работил.За реденето няма да избяга,на ниските вече нямам проблем,но се отпушва бавно.В самото начало беше много тромава и двигателя работеше твърдо усещтам как се отпуска и работи по меко.Трябвало да има ощте положителни промяни но иска каране.Имам 1 година гаранция,не зависимо от изминатите км.Но при условие,че колата не се кара спортно.Имало начин,ако аварира да се разбере дали това е причината.При тебе как върви колицата,спъна ли се малко?При мен разхода падна на 7 градско 205/60 гуми.Аз сменям масло утре на 2000км.
-
- Автомобил:
- Двигател:
и какво странно има с реалните километри бре? вие луди ли сте, като чивек я ползва да ходи на работа и кара по 15км на ден какъв е проблема? колкото до тея приказки дето дизел се купува за да се кара много, по голями глупости и поговорки и по селата не разказват, бъдещето е на дизела и завзема все по-голям дял, това че човек си купува дизел е много смотано да го тълкуват тукашните разбирачи че щял да не слиза от нея по 6 месеца и ще прави по 700км на ден
аман от тъпотии
на брат ми приятелката си купи чисто нов леон тди и му навърта по 100км на седмица, проблем ?

аман от тъпотии
на брат ми приятелката си купи чисто нов леон тди и му навърта по 100км на седмица, проблем ?

- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
До някъде си прав, колега. Но разстоянията в Германия примерно, не са същите, както тези в България, демек някои хора минават по 200-300 км на ден, за да отидат на работа и обратно. Но всичко е относително, както и да вземеш читава кола 2-ра ръка си е чиста проба късмет. Аз от моята не мога да се оплача, до сега не ми е правила проблеми с двигател, електроника или скоростна кутия. Само окачване съм правил, то си е напълно нормално, като се вземе впредвид какви са ни пътищата. А за мотора, то аз съм си виновен.daniel_falin написа:и какво странно има с реалните километри бре? вие луди ли сте, като чивек я ползва да ходи на работа и кара по 15км на ден какъв е проблема? колкото до тея приказки дето дизел се купува за да се кара много, по голями глупости и поговорки и по селата не разказват, бъдещето е на дизела и завзема все по-голям дял, това че човек си купува дизел е много смотано да го тълкуват тукашните разбирачи че щял да не слиза от нея по 6 месеца и ще прави по 700км на ден
![]()
аман от тъпотии
daniel_falin написа:и какво странно има с реалните километри бре? вие луди ли сте, като чивек я ползва да ходи на работа и кара по 15км на ден какъв е проблема? колкото до тея приказки дето дизел се купува за да се кара много, по голями глупости и поговорки и по селата не разказват, бъдещето е на дизела и завзема все по-голям дял, това че човек си купува дизел е много смотано да го тълкуват тукашните разбирачи че щял да не слиза от нея по 6 месеца и ще прави по 700км на ден
![]()
аман от тъпотии
Приятелю, повечето от автомобилите влизат от Германия, а в там ако се возиш по-малко от 30 000 км на година ти излиза по-съпо от колкото на бензин.
Може коментара да ти е валиден за теб, но не и за западноевропейците. Също и цената на нов дизелов автомобил е по- висока, така че който се вози повече си купува дизел, които се вози по 100 км на 7-ца по-принцип не е тъп да си купи нещо, което му е по-скъпо и разходите на година са му по-високи.
Или ти си от горубляне и не ти харесват такива изказвания за реалните км. Ако не си се извинявам официално за последното което написах:)
Върни се в “Дизелови агрегати”