При преглед на акумулатора се оказа празен, събра 1л дестилирана вода.Заредих го и вече седмица си пали от раз, е верно не е толкова студено сега, но сутрин в 7 си е бахър

ZvEr4O_MaN написа:Аз утре съм на ваг ком и ще ми кажят какъв е проблема.
Ще правя опит с чисто нов акумулатор дали ще има разлика.
ZvEr4O_MaN написа:Аз се върнах от майстора и ми каза,че имам закъснение при центровката и затова немога да паля сутрин лесно.Явно като са сменяли ремъка се е разбутала центровката.Нямам достатъчно впръскано гориво за да запали лесно колата.
Тези дни ще оправя центровката и ще видим как е колата.
Dido6210 написа:ZvEr4O_MaN написа:Аз утре съм на ваг ком и ще ми кажят какъв е проблема.
Ще правя опит с чисто нов акумулатор дали ще има разлика.
Колега Ваг ком-а какво показа, имали решение на проблема.
ZvEr4O_MaN написа:Понеже стария ремък се е отпуснал във времето с работата си,а новия е постегнат и центровката се е разбутала.
Zinoto написа:Ако е това 1.3 - 1.5 което изглежда, че е, а именно предварение, толкова иска компютъра на топъл мотор и трябва да пали перфектно студена. Над 2 вече идва много и освен шумен мотор на празен ход нищо не се печели. Най-вероятно проблема не ти е в центровката, а в регулировката на помпата.
Zinoto написа:Това не се гледа като е студена, защото компютъра променя исканото предварение постоянно докато позагрее. На старта е към 13 градуса и веднага започва да спада заедно със стойностите на горивото.
Zinoto написа:Ако се свърши както трябва работата нищо не губиш, явно ще ти "пипне" главата на помпата за да намали показанията на ВАГ-КОМ на горивото под 2.8 мг. и центровката ако има нужда малко към предварение. Обикновено става добре след такава интервенция, но има и случаи с гориво 2 мг. и по-малко дори и пак да пали много трудно студена, в такива случаи не знам кой може да я направи да пали добре освен мен
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: cecoa1 и 40 госта