mod edit: gr_kanev
djdarkness написа:Така колата губеше обороти и хълцаше при ниските и там нещо нагласяха в сервиза и окончателно нещо ми скопиха колата защото не набира както трябва ! ! ! Казаха че по добре от това неможели да я нагласят да работи добре и сега мисълта ми е следната ! ! ! Ако сложа чип дали пак няма да се разцентрова нещо или трябва да опитам някъде другаде да ми я оправят и тогава да чипосвам ! ! ! В Сервиза казаха че това си било дефект на модела и се очудиха че толкова късно е станало така ! ! ! Моля за помощ![]()
xpyc написа:djdarkness написа:Така колата губеше обороти и хълцаше при ниските и там нещо нагласяха в сервиза и окончателно нещо ми скопиха колата защото не набира както трябва ! ! ! Казаха че по добре от това неможели да я нагласят да работи добре и сега мисълта ми е следната ! ! ! Ако сложа чип дали пак няма да се разцентрова нещо или трябва да опитам някъде другаде да ми я оправят и тогава да чипосвам ! ! ! В Сервиза казаха че това си било дефект на модела и се очудиха че толкова късно е станало така ! ! ! Моля за помощ![]()
какъв е кода на двигателя? мен ми прилича като прекодиране на автоматик това което са направили. ускорява сравнително добре до 2000 оборота, а при по високи обороти е мъртвец.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: w_smith и 56 госта