проблема е следния,врътвам ключа в първото му положение,чакам да изгаснат всички лампи и вече когато искам да запалия нищо не се случва

banushev написа:здравеите колеги току що ми се случи нещо доста странно с голфчето 1.9,TDI AHF 2000г.
проблема е следния,врътвам ключа в първото му положение,чакам да изгаснат всички лампи и вече когато искам да запалия нищо не се случвавсе едно не отива никакъв сигнал към стартера.някой знае ли какъв може да е проблема???
JoJoooo написа:banushev написа:здравеите колеги току що ми се случи нещо доста странно с голфчето 1.9,TDI AHF 2000г.
проблема е следния,врътвам ключа в първото му положение,чакам да изгаснат всички лампи и вече когато искам да запалия нищо не се случвавсе едно не отива никакъв сигнал към стартера.някой знае ли какъв може да е проблема???
Нещо ключалйката може да ти прави проблем опитай с резервният ключ
Ljubon написа:Може и от стартера да е. Чука ли нещо лекичко под капака при контакт?
Smeagol написа:Точно от акумулатора е!!!
Има ток, колкото да светнат лампите и в момента, в който се опиташ да запалиш - хоп, никой няма
Случвало ми се е няколко пъти, заради хлабави клеми и слаб акумулатор.
Смени го за проба и ще се увериш
banushev написа:Ljubon написа:Може и от стартера да е. Чука ли нещо лекичко под капака при контакт?
ми да чука само нещо и в следвашия момент нищо не става
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта