Забравих да спомена, че е с ръчни. Принципно знам, че маховика ми е пътник

Чакам да затрака на топъл двигател на място та тогава да го сменя

На свободна като го пусна съединителя се чува едно "трак" - метален звук при самото отпускане (което може да се заснеме и постне в темата при нужда). Мене ме дразни/притеснява това което се получава в движение. Жалко, че камерата не може да улови звука, да не говоря, че го прави рядко. Одеве се мъчих мъчих над 10 пъти и не се получи. Преди това говорих с друг майстор и ме попита "дали се чува този звук и като отпускам газта"?. Не знам дали си вкарвам параноя или не, но като се замислих имам такива спомени. Съвсем по-леко се чува. Каза, че може да е от "късно разтоварване на турбината" , поне така го запомних. Каза, че ще се съветва с човек, който е решил такъв проблем. После реши да се качи за да го чуе лично. 2-3 пъти се получи, но му се сторило все едно е резонанс и вибрират някакви пластмаси. Все пак си нямаме на идея какво са бъркали по колата предишните... може да не са поставили нещо правилно. И аз естествено забравих да му кажа, че имам съмнения за маховика

Сутринта каза, че ще я погледне, тогава ще му кажа и за маховика.
Сега седя и си мисля... когато прави това "хърт" все едно леко, ама много леко и мимолетно спъва ускорението на колата. Може и да си въобразявам. Както на по-старите коли. Примерно като караш и спира да набира, а в същото време двигателя реве (вдигат се оборотие) все едно натискаш на свободна (Мерцедес Спринтер 290, 1995 г. - конкретно с него така ми се получи).