purwi написа:Такааа, сега успях да намеря тази термо ампула, но остава другият проблем от къде да си я купя.Някой ако знае нещо моля да пише, аз съм от Варна, а и тука чета някакви суми на тази ампула се коментират из форума в порядъка на 70 до 120 лева,Благодаря предваритално на всеки който помогне с инфо.
DIABLO 666 написа:колеги става дума за пиербърг 2Е и при мен е същия проблем с гасненето но трае не повече от 5-10 мин и се нормализира работата.аз като запаля и леко държа на педала да е около 1000-1200 оборота като загрее леко и се оправят.но ми се струва,че притока на гориво е доста но немога да намеря откъде се намалява бензина а и един вакум смених отзад на карбуратора но по схема която гледах имаше още един който така и ненамерих.ако може някой да покаже снимка на 2Е с вакумите дето са отзад да пише на лично
purwi написа:Да проверих ги и ги смених всичките излязоха ми за 1,70лв..Сега карба работи много добре, но ми остана да сменя термостата, защото сега много бавно загрява и съответно ми държи много високи обороти.Днеска го сменям и смятам че вече няма да има проблеми.Ампулата си работеше,но беше счупено едноте изходче за мъркучите.След малко побългаряване стана като нова, че иначе ми искат 100 кинта.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 73 госта