,Благодаря предваритално на всеки който помогне с инфо. 
,Благодаря предваритално на всеки който помогне с инфо. 
purwi написа:Такааа, сега успях да намеря тази термо ампула, но остава другият проблем от къде да си я купя.Някой ако знае нещо моля да пише, аз съм от Варна, а и тука чета някакви суми на тази ампула се коментират из форума в порядъка на 70 до 120 лева,Благодаря предваритално на всеки който помогне с инфо.

DIABLO 666 написа:колеги става дума за пиербърг 2Е и при мен е същия проблем с гасненето но трае не повече от 5-10 мин и се нормализира работата.аз като запаля и леко държа на педала да е около 1000-1200 оборота като загрее леко и се оправят.но ми се струва,че притока на гориво е доста но немога да намеря откъде се намалява бензина а и един вакум смених отзад на карбуратора но по схема която гледах имаше още един който така и ненамерих.ако може някой да покаже снимка на 2Е с вакумите дето са отзад да пише на лично
purwi написа:Да проверих ги и ги смених всичките излязоха ми за 1,70лв..Сега карба работи много добре, но ми остана да сменя термостата, защото сега много бавно загрява и съответно ми държи много високи обороти.Днеска го сменям и смятам че вече няма да има проблеми.Ампулата си работеше,но беше счупено едноте изходче за мъркучите.След малко побългаряване стана като нова, че иначе ми искат 100 кинта.
си минал евала
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта