van4ooo написа:Температурния датчик е под делкото но не е на маркуча а е завит на главата(със 2 кабела е буксата).Може да го измериш с мултицет и да свериш със стойностите който е дал колегата но по сигурно е с компа(ваг ком)-намери някои с "кабел" и проверете всички датчици в реално време какви показания дават.
Колега прав си подвел съм се, защото при мен има още един датчик този за който аз говоря(може би има връзка със климатроника) мисля че и него го водят някакъв топлинен датчик и когато съм я карал на диагностика защото и на мен го имаше този или сходен проблем който изчезна от самосебеси така и не разбрах от къде идва, защото всичко и работи нормално на колата но проблема си го имаше и вследствие изчезна

но както и да е,та там ми обясняваха че тоя топлинен датчик може да прави мизерии също така и този който ти казваш под него където си е на блока
vanko_5 написа:Колега датчика ми е бял колата е с климатроник мисля че имах от 1.8 ABS (бял с жълт пръстен е )дали не e сащия как да разберя за пробата
Ами провери с уред замери или най добре, направи както каза колегата с VAG-COM