Ivo 1983 написа:Чисти сеВ едни ванички с ултра звук
колко струва
Ivo 1983 написа:Чисти сеВ едни ванички с ултра звук
Iezekil написа:С тея къси постове едва ли ще помогнете на човека бе
Сваляш капака на моното и гледаш като пали на бензин дали пръска дюзата.Ако не пръска има 2 положения както са написали колегите.Проверяваме за помпа.Вадим маркуча за бензина от моното и го пъхаме в едно големичко шише.Палим колата на газ и гледаме дебита на бензина.На обороти колата трябва да прави хубава плътна струя на бензин и шишето да се напълни бързичко.Това е в домашни условия всичко,другия вариант е да се търси сервиз да ти мери налягане на помпата.
Тук обаче идва проблема с токовете по таблото.Не знам дали имат връзка и те но трябва да се отстранят естествено проблемите.
Следващ момент е ако дюзата и/или помпата прекъсват.Преди да ги обявим за смяна е хубаво да се замери напрежението до тях,за да не се окаже че проблема е токов.Примерно може да е релето,сложено от газаджиите или оригиналното реле за помпата.За целта на работеща кола се мери с мултицет и се следи напрежението.Проверяват се първо и масите по двигатела,а на таблото и стабилизатора на напрежението.
Знам,че станаха доста неща но от някъде трябва да се тръгне.Така описани 2 проблема в 1 имат много решения.Дано съм бил полезен
emo8821 написа:Проблема за сега е решен... Оказа се че помпата се чува отзад но не идва достатъчно бензин до моното.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 84 госта