Ivo 1983 написа:Чисти сеВ едни ванички с ултра звук
колко струва
Ivo 1983 написа:Чисти сеВ едни ванички с ултра звук

Iezekil написа:С тея къси постове едва ли ще помогнете на човека бе
Сваляш капака на моното и гледаш като пали на бензин дали пръска дюзата.Ако не пръска има 2 положения както са написали колегите.Проверяваме за помпа.Вадим маркуча за бензина от моното и го пъхаме в едно големичко шише.Палим колата на газ и гледаме дебита на бензина.На обороти колата трябва да прави хубава плътна струя на бензин и шишето да се напълни бързичко.Това е в домашни условия всичко,другия вариант е да се търси сервиз да ти мери налягане на помпата.
Тук обаче идва проблема с токовете по таблото.Не знам дали имат връзка и те но трябва да се отстранят естествено проблемите.
Следващ момент е ако дюзата и/или помпата прекъсват.Преди да ги обявим за смяна е хубаво да се замери напрежението до тях,за да не се окаже че проблема е токов.Примерно може да е релето,сложено от газаджиите или оригиналното реле за помпата.За целта на работеща кола се мери с мултицет и се следи напрежението.Проверяват се първо и масите по двигатела,а на таблото и стабилизатора на напрежението.
Знам,че станаха доста неща но от някъде трябва да се тръгне.Така описани 2 проблема в 1 имат много решения.Дано съм бил полезен

Ако стане пак нещо ще го отбележа тука.... Сутринта като извадихме маркуча на моното бензина направо миришеше на короселин аман от фалшиво гориво

emo8821 написа:Проблема за сега е решен... Оказа се че помпата се чува отзад но не идва достатъчно бензин до моното.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: jaba и 53 госта