kamus11 написа:Ludia написа:joker написа:За пример Голф 1.6 AFT-максимален вътрящ момент рпи 3500 об
Изводите си ги прави сам.......
бричет, я ти направи изводите от това което си написал, щото пак изтепа рибата .........![]()
![]()
![]()
![]()
Ludia написа:а някой да те пита за икономично каране или такова щадящо колата?
върни се на първия пост от темата прочети го, и тогава ще видиш колко безсмислени са ти всички постове по темата.карай си твойта на 1500 об и не ни мисли тези които си чупим колите, щото после ние си ги правиме а не тиаи бенз/нафта/газ не ни сипваш ти така че......
ПС сега съм си взел апарата в колата и ще ти снимам как се движат двете стрелки заедно на 5-та скорост......
Шофиорче написа:Искам да ви попитам Вас шофьори
Нека всеки да си даде мнението
На колко оборота трябва да префключвам скоростите за да имам максимално бързо ускорение при дръпки
Чакам мненията Ви
Ludia написа:а някой да те пита за икономично каране или такова щадящо колата?
върни се на първия пост от темата прочети го, и тогава ще видиш колко безсмислени са ти всички постове по темата.карай си твойта на 1500 об и не ни мисли тези които си чупим колите, щото после ние си ги правиме а не тиаи бенз/нафта/газ не ни сипваш ти така че......
ПС сега съм си взел апарата в колата и ще ти снимам как се движат двете стрелки заедно на 5-та скорост......
ssliga написа:Шофиорче написа:Искам да ви попитам Вас шофьори
Нека всеки да си даде мнението
На колко оборота трябва да префключвам скоростите за да имам максимално бързо ускорение при дръпки
Чакам мненията Ви
Всичко е в опита. Обикновено се превключва малко преди да ти изключи системата "ако си инжекция" по време на превключване се припомpва със съединителя за да няма пад на оборотите. Припомпването става за 1/5 sec.и всичко това в дветв крайни положения на съединителя, в начална фаза на зацепване и при зацепен. Потегляш на 1/2 от максималните ти обороти които може да развиеш. Всичко се прави със сухи тренировки от 1до4. след скапване на 1 ДВГ и 1-2 съединителя се получава. с времето и постянство и пари за ремонти идват резултатите. УСПЕХ
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта