Ускорение
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
kamus11 написа:Ludia написа:joker написа:За пример Голф 1.6 AFT-максимален вътрящ момент рпи 3500 об
Изводите си ги прави сам.......
бричет, я ти направи изводите от това което си написал, щото пак изтепа рибата .........![]()
![]()
![]()
![]()
Защо - толкова ли е трудно???
Който иска да си пази колата и да я кара дълго и безаварийно,както и да дава по-малко парици за гориво и за ремонти .....си я кара в обороти близки до максималния въртящ момент....
Който иска да спонсорира майсторите,нефтените компании,полицаите,съдебните лекари и дядо поп .....кара на максималните обороти и максималната скорост ,а може и над тях....Въпрос на избор и стил на каране .
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
а някой да те пита за икономично каране или такова щадящо колата?
върни се на първия пост от темата прочети го, и тогава ще видиш колко безсмислени са ти всички постове по темата.карай си твойта на 1500 об и не ни мисли тези които си чупим колите, щото после ние си ги правиме а не ти
аи бенз/нафта/газ не ни сипваш ти така че......
ПС сега съм си взел апарата в колата и ще ти снимам как се движат двете стрелки заедно на 5-та скорост......
върни се на първия пост от темата прочети го, и тогава ще видиш колко безсмислени са ти всички постове по темата.карай си твойта на 1500 об и не ни мисли тези които си чупим колите, щото после ние си ги правиме а не ти
ПС сега съм си взел апарата в колата и ще ти снимам как се движат двете стрелки заедно на 5-та скорост......
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Ludia написа:а някой да те пита за икономично каране или такова щадящо колата?
върни се на първия пост от темата прочети го, и тогава ще видиш колко безсмислени са ти всички постове по темата.карай си твойта на 1500 об и не ни мисли тези които си чупим колите, щото после ние си ги правиме а не тиаи бенз/нафта/газ не ни сипваш ти така че......
Така е ...ама вас кой ви прави????..щото достатъчно пъти съм бил на аутопсия на такива!!!Казах въпрос на избор...различни ракурси....
ЖИВ и здрав бъди....желая ти го от сърце!
Re: Ускорение
Шофиорче написа:Искам да ви попитам Вас шофьори
Нека всеки да си даде мнението
На колко оборота трябва да префключвам скоростите за да имам максимално бързо ускорение при дръпки
Чакам мненията Ви
Всичко е в опита. Обикновено се превключва малко преди да ти изключи системата "ако си инжекция" по време на превключване се припомpва със съединителя за да няма пад на оборотите. Припомпването става за 1/5 sec.
-
kokovas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:а някой да те пита за икономично каране или такова щадящо колата?
върни се на първия пост от темата прочети го, и тогава ще видиш колко безсмислени са ти всички постове по темата.карай си твойта на 1500 об и не ни мисли тези които си чупим колите, щото после ние си ги правиме а не тиаи бенз/нафта/газ не ни сипваш ти така че......
а ти наясно ли си, че който си кара колата на 1500 оборота,също трябва да си приготви спестени парички за майсторите?????.........поне не заблуждавай хората които за разлика от теб си пазят колите.....
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ Оакахте темата на човека!!!!!!!!
1. Пич, тук малко хора могат да ти се представят като онлайн учители по драг! Аз също не съм добър....!
2. Има много фактори за добро ускорение!
3. През интернет можеш само да разбереш какви са ти параметрите на колата ти!
Бих се опитал да те науча на нещо през нета но се съмнявам да ме разбереш! Опознай колата си! кога (в какви обороти) върви най-добре. След това си прави опити......
1. Пич, тук малко хора могат да ти се представят като онлайн учители по драг! Аз също не съм добър....!
2. Има много фактори за добро ускорение!
3. През интернет можеш само да разбереш какви са ти параметрите на колата ти!
Бих се опитал да те науча на нещо през нета но се съмнявам да ме разбереш! Опознай колата си! кога (в какви обороти) върви най-добре. След това си прави опити......
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ускорение
ssliga написа:Шофиорче написа:Искам да ви попитам Вас шофьори
Нека всеки да си даде мнението
На колко оборота трябва да префключвам скоростите за да имам максимално бързо ускорение при дръпки
Чакам мненията Ви
Всичко е в опита. Обикновено се превключва малко преди да ти изключи системата "ако си инжекция" по време на превключване се припомpва със съединителя за да няма пад на оборотите. Припомпването става за 1/5 sec.и всичко това в дветв крайни положения на съединителя, в начална фаза на зацепване и при зацепен. Потегляш на 1/2 от максималните ти обороти които може да развиеш. Всичко се прави със сухи тренировки от 1до4. след скапване на 1 ДВГ и 1-2 съединителя се получава. с времето и постянство и пари за ремонти идват резултатите. УСПЕХ
![]()
Много добро универсално напътстване
П.С. Ако колата ти е немощна - под 100 коня или имаш дълги скорости можеш да "ритнеш" съединителя по време на 3та предавка (дори и на 2ра ако усетиш, че бавно набира
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”