колеги закъсах .........IT`s a livEeEeE
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Имах почти същия проблем, на старата двойка. Свърши ми бензина и се паркирах по инереция в една уличка. Налях към 5 литра бензин с тубата, и неможе да запали... неще и неще. Чак отварях въздушния филтър да налея в карборатора, но неще и неще да подеме...
Накрая забелязах че сам качил колата на тротоара, като дясната страна горе, лявата долу. Бутнах я да се изравни и запали от раз

Накрая забелязах че сам качил колата на тротоара, като дясната страна горе, лявата долу. Бутнах я да се изравни и запали от раз

При мен е почти същтото вижте темата ми http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=66765 датчик на хол и температурен датчик и аз имах съмнения за бензинова помпа обаче на диагностиката би триабвало май да я открият!!!?
чак сега смогвам да понапиша малко.стана много сложно и немога да разбера какво и е.100% не е капачка,палец,акумулатора,свещи,кабели или алармата,като и бущоните(поне тези който виждам).мислих че е бензиновата помпа,защото като давах на контакт не бръмчеше.след намесата на ГОЛФАРА свалянето на кабели зачистването им започна да бръмчи като подавам на контакт(не е 100% гаранция но все пак е някава надежда че не е тя че си е е**ло майката колко пари е)
Последна промяна от nigga на Нед 18 ное 2007 21:50, променено общо 1 път.
опитах да запаля и на газ както колегите са посочили-УВИ НЕСТАНА.неиска просто.върти на стартер обаче неще.свалям аз свещ 1 за да си проверя сам дали има искра.искра има,но не е синя,а някаси червенее и е много слаба,пък и май не е постоянна.това ме наведе на мисалта за комутатора.проблема е че незнам как се проверява той.а ГОЛФАРА ми предложи 1 стар,но работещ комутатор но не е за моя мотор.дали ще стане само за проба................
КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ.ОТЧАЯН СЪМ искам да си запаля колата и да си я карам
КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ.ОТЧАЯН СЪМ искам да си запаля колата и да си я карам
а и освен за комутатора си мисля и за датчик на хол.................
така че всякакви мисли и предложения са добре дошли.утре ще откачам тръбичката от бензиновата помпа за да видя даи пръска бенз за да изкюча вариянта да е заминала тя.а търся и тема за това как се проверява датчика на хол,но исзлизат мнго теми за тоя ХОЛ,та ако някой може да ми каже май ще е по-добре
така че всякакви мисли и предложения са добре дошли.утре ще откачам тръбичката от бензиновата помпа за да видя даи пръска бенз за да изкюча вариянта да е заминала тя.а търся и тема за това как се проверява датчика на хол,но исзлизат мнго теми за тоя ХОЛ,та ако някой може да ми каже май ще е по-добре
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nigga написа:а и освен за комутатора си мисля и за датчик на хол.................
така че всякакви мисли и предложения са добре дошли.утре ще откачам тръбичката от бензиновата помпа за да видя даи пръска бенз за да изкюча вариянта да е заминала тя
ти първо с това трябваше да започнеш.да видиш дали подава гориво

тъй като сте барали тоци и т.н. и тогава помпата е завъртяла що не си запалил?или при опит само припалва за секунда и гасне?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”