Проблема може да е в термостата или в датчика на температурата.
Като взех колата държеше около 70 гр. и само в големи жеги стигаше 90. Смених термостата, след това си държеще 90гр. След около година започна да ми показва около 80, но забелязах че и перката се включва по-рано. Тогава смених и датчика на температурата. Датчиците са различни и ако го сменяш, трябва да видиш точно номера.
Проблем със стрелката за температурата на водата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги на голф 1,4 стрелката стигаше до 70 градуса. Оказа се, че е от датчика за температурата на водата, който просто не отчиташе правилно. Първо смених термостата без да има нужда.
И сега като се вижда стрелката се оказа, че датчика за вентилатора включва само на 105 градуса и той трябва да се смени.
И сега като се вижда стрелката се оказа, че датчика за вентилатора включва само на 105 градуса и той трябва да се смени.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pri mene e sy6toto mnogo trudno minava strelkata nad 70 gradusa.Svalqh tabloto i se opitah da korigiram pokazanieto no e bezsmisleno.za6toto ima enerciq i 4ovek trqbva da si igrae polovin den za da go naglasi.v kraina smetka razbrah 4e indikatora raboti.tova vseki moge da go napravi kato vyrge edno syprotivlenie na kuplonga deto e za dat4ika.pri syprotivlenie 110 oma trqbva da e oklo 90 gradusa.Ostana mi da proverq dat4ika no vse ne namiram vreme. za da se proveri po logikata pri zagrqvane na dvigatela i stigane do 90 i nad 90 vklu4va perkata togava trqbva pyk dat4ika da dava okolo 110 oma syprotivlenie. taka 4ovek moge da razbere otkade idva problema
тук се пише на КИРИЛИЦА
тук се пише на КИРИЛИЦА
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”