Казаха го по-горе.Смени дистрибуторната капачка с палеца.Ако продължава смени кабелите

zdravko555 написа:ако не знаеш каква и от къде щото три модела били за голфа и палците са различни и цените варират, най-добре вземи една отверка или нещо остро и я зачисти. аз така направих че е грехота с такава капачка и нови свещи и така си караш пък когато мога ще зема една нова.
Препоръчително е да е Бош
karalson написа:Здравейте, колеги.
Имам следния проблем, близо година карах с изгоряля бензинова помпа, само на газ. Сега като си сложих нова помпа и смених бензиновоя филтър колата не върви ама хич... на газ е супер а на бензин се мъчи здраво... От севиза в който ми смениха помпата ми казаха, че съм за почистване на дюзите, щото "чукали", ама мисля да ходя на диагностика първо... избрал съм бош сервиз в обеля... колата е голф 3 1.8 аbs 90k. имал ли е някой такъв проблем??? Предварително благодаря.
joker написа:inter_6 написа:За 1-вия проблем предполагам,че е от TPS-a.Свали и го почисти внимателно и предполагам,че ще се оправи...[/quote]
какви са тези неща бе хора......извинявам се ама що за необмислени съвети!!!!!![]()
как така ще пипа TPS-a...и какво ще му чисти....издрасканите до писти ли?????А като свали TPS....кой ще му направи реглажа,а????А нещо някой да се сеща за регулатора на налягането на бензина(онази мембранка в моното)....
А за Елкон с декодер....а не като циганки да хвърляме боб и да гадаем....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: MamaMy и 44 госта