Казаха го по-горе.Смени дистрибуторната капачка с палеца.Ако продължава смени кабелите
1.8 ABS спъната на моменти...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko555 написа:ако не знаеш каква и от къде щото три модела били за голфа и палците са различни и цените варират, най-добре вземи една отверка или нещо остро и я зачисти. аз така направих че е грехота с такава капачка и нови свещи и така си караш пък когато мога ще зема една нова.
Препоръчително е да е Бош
Днеска по каталог ми дадох палец Бош, а капачка утре защото в момента няма.
Благодаря на всички, като ги сменя ще споделя как е...
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
!!!
И аз имам подобен пороблем ,но само че при подажане на рязко газ на място и при 2000/2500 об. ми прекъсжа...
Другата седмица съм на диагностига ,щот жече ми писна...
Другата седмица съм на диагностига ,щот жече ми писна...
Диагностика?
Здравейте, колеги.
Имам следния проблем, близо година карах с изгоряля бензинова помпа, само на газ. Сега като си сложих нова помпа и смених бензиновоя филтър колата не върви ама хич... на газ е супер а на бензин се мъчи здраво... От севиза в който ми смениха помпата ми казаха, че съм за почистване на дюзите, щото "чукали", ама мисля да ходя на диагностика първо... избрал съм бош сервиз в обеля... колата е голф 3 1.8 аbs 90k. имал ли е някой такъв проблем??? Предварително благодаря.
Имам следния проблем, близо година карах с изгоряля бензинова помпа, само на газ. Сега като си сложих нова помпа и смених бензиновоя филтър колата не върви ама хич... на газ е супер а на бензин се мъчи здраво... От севиза в който ми смениха помпата ми казаха, че съм за почистване на дюзите, щото "чукали", ама мисля да ходя на диагностика първо... избрал съм бош сервиз в обеля... колата е голф 3 1.8 аbs 90k. имал ли е някой такъв проблем??? Предварително благодаря.
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
-
ivo123
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Диагностика?
karalson написа:Здравейте, колеги.
Колега първо колата ти е моноинжекцион - следователно "дюзите" е една дюза на този мотор, която стои доста далече от процеса на изгаряне и напрактика много трудно може да се запуши /не казвам невъзможно де/.
Като смени помпата мериха ли ти налягането на новата какво е?
Смени ли бензинов филтър?
Друга хипотеза може да е - при работа на газ се записва грешка за некоректно работеща ламбда сонда и компютъра почва да се шашка на бензин - откачи една от клемите на акумулатора за 1-2 минути. След закачането пробвай работа само на бензин - т.е. без да превключваш на газ и ако се оправи, значи просто иска емулатор на ламбда сондата или реле за ресет на компа.
Ако няма подобрение след ресет на компа - значи нещо в подаването на горивото не е наред.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
joker написа:inter_6 написа:За 1-вия проблем предполагам,че е от TPS-a.Свали и го почисти внимателно и предполагам,че ще се оправи...[/quote]
какви са тези неща бе хора......извинявам се ама що за необмислени съвети!!!!!![]()
как така ще пипа TPS-a...и какво ще му чисти....издрасканите до писти ли?????А като свали TPS....кой ще му направи реглажа,а????А нещо някой да се сеща за регулатора на налягането на бензина(онази мембранка в моното)....
А за Елкон с декодер....а не като циганки да хвърляме боб и да гадаем....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”