Включват ли ви се перките за охлаждане често през зимата?
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обача се преебах с марката на термостата .Явно съм взел от най калпавите защото като тръгнах извънградско,карам и гледам температурата 70-80-90и 100градуса и си викам какво става тука бе .държи 100 така и не пада така 10 км и каква дискотека стана почна да светка маслото и едно пищене сигнализиращо.Сега го върнах в магазина и ми дадоха немски за 16 лв. и не подминава 80 градуса,мисля че това трябва да е нормалната температура и пирката ми се включи на 84 градуса .Това е нормална работа и температура на мотора та ме навежда на мисълта че и 95 градуса са и множко.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
slavi tsvetkov написа:На моята кола зима,лято стой все на едно и също място-малко преди 90(това на извънградско).Но на -10 ги достига по-бавно отколкото лятото.На другите 2 коли в семейството(VW GOLF V GTI,VW SHARAN)е по същия начин заковава 90 градуса и не мърда без значение от външната температура,така че никой не може да ме убеди че 70 градуса е нормална температура било то на -15 или +20.
прав е колегата читав термостат седи стрелката на 90 градуса и немърда няма значение -10 или +20 градуса и дали е градско или извън градско моя беше тръгнал градско ми дигаше70 градуса за 7-8 километра извън градско държеше 30 градуса
смених термостат и всичко е ок като преди за 3 километра ми вдига 90 градуса и то при - температури и си държи 90 градуса няма значение градско извънградско и дали е - или + температурата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”