Колеги здравейте , незнам с каква цел е засекретен начина на повдигане на тези автомобили и даже малко ме дразни (защото и аз съм човек и на мен ми се иска такъв просвет

) и аз имам синхро но пари да дам за да ми го вдигне някой няма да стане защото LEGO-то си е мое и на друг не ми се дава да си играе с него.
Та колегите които искат да си направят голфчетата по наежени ще кажа - ВЗИМАТЕ СИ КОМПЛЕКТ ПРУЖИНИ ОТ ПАСАТ В3 ПРЕДНИ И ЗАДНИ:
ПРЕДНИТЕ МОНТИРАТЕ ДИРЕКТНО АКО СТЕ С ГОЛФ2 И ГОЛЯМ ТАМПОН , (АКО КОЛАТА Е ГОЛФ3 И МАЛКИЯ ТАМПОНТЕЗИ ПРУЖИНИ НЕСНАВАТ "витката от горна страна се стеснява и няма да легне на чашката" , рещението
може би е предни пружни от В4 СЕДАН )
ЗАДНИТЕ НЯМАТ РАЗЛИКА НА ГОЛФ2 ИЛИ 3 ЩЕ БЪДАТ МОНТИРАНИ (стига да са от В3 седан)
НА ГОЛФ2 СЕ РЕЖЕ МЕЖДУ 17 И 19см ОТ ВИТКАТА ОТ ГОРНАТА СТРАНА (стига да отрежите и двете пружини по равно) ЗАЩОТО КОГАТО НЕ СЕ ОТРЕЖАТ ПРИ ПО ГОЛЕМИ ДУПРИ И ПО ОМАЛЕЛИ АМОРТИСЬОРИ ПРУЖИНАТА РАЗПЪВА АМОРТИСЬОРА ДО КРАЙ ,ТЪЙ КАТО Е ПО СИЛНА И СЕ ЧУВА НЕПРИЯТНО ДУМКАНЕ.
НА ГОЛФ3 МОЯТ СЪВЕТ Е ДА НЕ ГИ РЕЖЕТЕ ТЪИ КАТО КАРАМ ГОЛФ2 И НАБЛЮДЕНИЯТА МИ СА ВЪРХУ НЕГО , А ТРОЙКИТЕ СА ПО ТЕЖКИ И РЯЗАНЕТО МОЖЕ ДА ОСЛАБИ ЕФЕКТА А СЛЕД ТОВА ВИНАГИ МОГАТ ДА СЕ ОТРЕЖАТ ДО ЖЕЛАНИЯ ЕФЕКГ.
Извинявам се на модераторите за едрия шрифт но умишлено съм го направил по този начин че който го интересува да не го пропусне,
ЗАЩОТО МОЖЕ БИ ТОВА Е НАЙ-ТЕНИЧЕСКОТО ОБЯСНЕНИЕ ПО ТЕМАТА В ТАЗИ ТЕМА ! Моля колегите който правяг интервенцията на ГОЛФ3 да споделят как и с какво са заменили предните пружини в случай на малак тампон "върти ми се из главата че от толедо ще станат но това са догадки" ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ДОСТОВЕРНО И ИЗПРОБВАНО!