някой път ако ми дойде музата ще пробвам да карам на 4та до Пловдив и ще видя какво ще стане

agent_kowalski написа:vaiper 1 при 120 твойта гори 9, моята 7.5 какво да правимтова е положението,от къде може да дойде разликата може да пишем и гадаем много.
ALiGaToR написа:И да не забравяме че тея 20% като се добавят то означава и че пъргавината е 1:1 с тази на бензина. Да ама при мен на газ е по-скопена че да ми прави по-ниски разходи. Как то и да я въртя настройката както и да я карам колата, това е минималното което мога да постигна. А и споменах преди няколко страници, че и вървежа не е какъвто беше.
stefan4o написа:Ти още малко и всичко ще си признаеш...Накрая да не стане така, че разликата ни да идва само от това, че твоите скорости определено са по-"дълги" от моите (3000 оборота съм на 100км/ч)
bnick написа:stefan4o написа:Ти още малко и всичко ще си признаеш...Накрая да не стане така, че разликата ни да идва само от това, че твоите скорости определено са по-"дълги" от моите (3000 оборота съм на 100км/ч)
Моите, по спомен на Голфа ми 1,8 90кс, при 120 км/ч на 5-та беше малко над 2000. Разхода вече го споменах какъв беше...
bnick написа:stefan4o написа:Ти още малко и всичко ще си признаеш...Накрая да не стане така, че разликата ни да идва само от това, че твоите скорости определено са по-"дълги" от моите (3000 оборота съм на 100км/ч)
Моите, по спомен на Голфа ми 1,8 90кс, при 120 км/ч на 5-та беше малко над 2000. Разхода вече го споменах какъв беше...
sextom написа:Моята машинка на 100км/ч е на 2.1к обороти. На 120км/ч е със сигурност под 3к обороти. Ако съм вярно запомнил е някъде към 2.8к обороти.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта