цветанчо написа:добре де,нали има некви сервизи на хора от форума,хората доволни та доволни,били мераклий що не им званнеш и да ти запишат час,па ходи и там,щом и в юнитрейд са от ония "майстори" мисля че там поне ще ти обърнат внимание.аз съм си записал на лисче тука номерата,но за по сигурно се порови в форума.
0889278345-васко
0888514133-ники-с.герман
lyubobg написа:Още по темата.
Ходих днес в Друмник - ..............
Дадох 25лв за да ми кажат, че не могат да ми решат проблема и че не знаят какво може да го предизвиква дори ..О
Казаха само, че волана не седи право - т.е. на оста на волана има 1 точка, която белязва идеалната среда на рейката - и тя трябва да се закара в средата на таблото и останалото да се намества с накрайниците на рейката, а не - както дойде, после се вади волана
и така се компенсира ..
..
iceto написа:lyubobg написа:Още по темата.
Ходих днес в Друмник - ..............
Дадох 25лв за да ми кажат, че не могат да ми решат проблема и че не знаят какво може да го предизвиква дори ..О
Казаха само, че волана не седи право - т.е. на оста на волана има 1 точка, която белязва идеалната среда на рейката - и тя трябва да се закара в средата на таблото и останалото да се намества с накрайниците на рейката, а не - както дойде, после се вади волана
и така се компенсира ..
..
колега, само не разбрах, като си хвърлил толкова пари по предницата, защо не си я регулирал, а само констатираш факта, че рейката е на една страна
цветанчо написа:и мойта дърпа,но не е чак толко много,като се замислих преди малко,и като разбрах колко неща си сменил,мисля остана само диференциала,ако имаш възможност и въобще е възможно само него да смениш от некоя морга,мойто дърпане е и при тръгване и при спиране ,но на противоположната страна,май сичко стана от една голяма дупка,тресна дясното колело и сега тръгвам дърпа в десно,спирам дърпа в ляво,но при спиране всъщност щом дърпа май въобще няма логика да е диференциал,на мен и двата амортесьора от дясно ми изпуснаха/от дупката/ и като ги сменя мисля да се оправи,ти как си с амортесьорите?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Steels и 38 госта