не пали !!!!
- iliana_ok222
- Автомобил:
- Двигател:
не пали !!!!
Моля дайте ми съвет! Голф 3 1992 г. януари 1.4 моно. Не иска да запали! Смених дистрибуторна капачка и палец бубината си работи! Върти и пръска бензин повече от нормалното !
- величков
- Автомобил: VW vento
- Двигател: ahu-1996
Re: не пали !!!!
ток до свещите ходи ли
центровка на делкото гледахте ли
температурен датчик проверихте ли
центровка на делкото гледахте ли
температурен датчик проверихте ли

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
ангренажния ремък да не е забегна нанякъде 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Ако нямате познания и майстор на който да се доверите, потърсете съдействие при някой от клубните viewforum.php?f=13&start=0 ще Ви се обърне внимание, ще се отстрани проблема и няма да Ви се вземат безбожни пари или за нещо, което не е необходимо да се подменя или отремонтира.
А иначе понякога и чакмака "не пали!!!!"

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Ей това ми е много интересно как го установихте, че е "повече от нормалното"??? На око предполагамiliana_ok222 написа:... Върти и пръска бензин повече от нормалното !

Иначе един бензинов мотор да пали и работи му трябват 3 неща - гориво, въздух и искра на свещите. (Ако има компресия и херметичност говорим).
Отделно както казаха колегите, центровките на ремък и делко и сигналите от датчиците (температура вода, ламбда, температура въздух). И читав компютър естествено.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Мога да услужа със запалка/кибрит
Та по темата, колега ако ходи ток от бобината към делкото значи имаш проблем с делкото. Ако също и на скорост не плаи, проблема ти е от платката която дава ток за запалването! Мисля че се пада някаде под делкото една малка букса ако не се бъркам.
Та по темата, колега ако ходи ток от бобината към делкото значи имаш проблем с делкото. Ако също и на скорост не плаи, проблема ти е от платката която дава ток за запалването! Мисля че се пада някаде под делкото една малка букса ако не се бъркам.
- iliana_ok222
- Автомобил:
- Двигател:
Ще ви кажа какво не и беше наред на колата. Всичко сме гледали и сме сменили даже. Компютър игла палци свещи и тн. Сменихме ламбда. Правихме диагностика. Ниииииииищо. Пак почна да прави проблеми. Няма компресия и то не от сега това ще ми струва основен ремонт
1.4 1992 400000км. това е 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”