Не влиза 1ва?Ремонтен комплект
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не влиза 1ва?Ремонтен комплект
Голфа е 3 Гти 16в скоростите са с жила и купих ремонтен комплект но не мога да разглобя механизма над ск кутия там се сменявали накакви втулки.Откачих всички болтове как да издарпам металната основа от ск.кутия кадето са закачени всички лосчета и жилата?
Последна промяна от opelfan на Вто 12 окт 2010 21:43, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не влиза 1ва?
Никой ли не знае как се разглабя тоя механизъм?За ремонтен комплект ми продадоха един пакет с 10 втулки пласмасови били за всякакви голфове и за гти?
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не влиза 1ва?Ремонтен комплект
Това "чудо" ако е същото за което се сещам се даржи на два болта за кутията-развивашги почукваш го от всякаде(сваляш и "копчето" за задна светлина пластмасата,там маи имаше гаика)и с малко повечт усилие това излиза.Но там маи има само една втулка/семеринга хлопа ли много тая ос или лоста ако не пробваи да дореголираш жилата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще пробвам да го изтегля нагоре, не става с реглаж значи в комплекта има дота пламасови втулки за къде са?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Да не си взел комплект за щанги, а избирача си се държи на двата болта, може да е лепен и със силикон , подчукни внимателно да отлепи и дърпай на неутрална само.
-
- Автомобил:
- Двигател:
[IMG=http://img842.imageshack.us/img842/1700/image1071.jpg][/IMG]
комплекта е за голф демек ставало и за Гти ама няма никъде от тези втулки отворих избрача и няма къде да ползвам тези втулки по горе от снимката някой да знае за къде са?В магазина казаха че и за Гти има такива в пакета.
комплекта е за голф демек ставало и за Гти ама няма никъде от тези втулки отворих избрача и няма къде да ползвам тези втулки по горе от снимката някой да знае за къде са?В магазина казаха че и за Гти има такива в пакета.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми прилича на комплект за лостова система, не с жила. 

- toci_81
- Автомобил: Golf 5 Plus TDI
- Двигател: BKC
opelfan написа:[IMG=http://img842.imageshack.us/img842/1700/image1071.jpg][/IMG]
тези втулки за малкото гти 6ото са с лостова система.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи не ми вършат работа втулките?Проблема май го открих има едно като кантар на него се закачат жилата то е скъсано и поосукано сигурно се получава луфт затова не влиза 1ва.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз имам проблем със скоростите на вентото
първа чат пат влиза трудно или трябва да поразклатя лоста на разни посоки преди да включа
а задната чат пат влиза с прехъркване
къде да търся авария?
сменяли сме тия втулки на 2ка и знам че е гъзеница ама на вентото ми се виждат ок
първа чат пат влиза трудно или трябва да поразклатя лоста на разни посоки преди да включа
а задната чат пат влиза с прехъркване
къде да търся авария?
сменяли сме тия втулки на 2ка и знам че е гъзеница ама на вентото ми се виждат ок
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема остана някой знаели за Гти16в дали има ремонтен комплект?Къде да търся проблема?От къде мога да намеря схемата на механизма долу нод кутията кое как и колко се стяга и регулира?каато с ръка натисно системата влиза 1ва.
- toshko160
- Автомобил: mk3
- Двигател: 1.6 AFT
opelfan написа:Проблема остана някой знаели за Гти16в дали има ремонтен комплект?Къде да търся проблема?От къде мога да намеря схемата на механизма долу нод кутията кое как и колко се стяга и регулира?каато с ръка натисно системата влиза 1ва.
аз имах такъв проблем жилото дето се хваща за лоста има една фтулка и тя се беше разбила и имаше голям луфт от това един стругар ми я направи и стана като нова иначе сменяш целия лостов механизам ама е доста скъпичак дори и по моргите
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като опитам да вкарам 1ва влиза 3та сеедно лоста върви на криво освободих отпред гайките за настройка и пак същото влиза си 3та на мястото на първа?Гледах друг голф има същите луфтове като при мен но му влиза 1.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Въэможно ли е кутията да е отишла?Ремонтира ли се или се сменя?може ли де е счупена толкова лесно?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”