не че се заяждам но ми е много интересно как изчисли тая икономия от 0,5 литра газ. а пък и струва ли си да се занимаваш толкова за тая икономия. моята колкото и пати да я засичам всеки пат е различно без да пипам нищо по нея. та.....hristian37 написа:Забравих да напиша че съм с спортен филтър- на газ съм много доволен - разхода ми падна с 0.5л варви си много добре-дали на бензин не и идва мнго въздуха?????
toci_83 написа:не че се заяждам но ми е много интересно как изчисли тая икономия от 0,5 литра газ. а пък и струва ли си да се занимаваш толкова за тая икономия. моята колкото и пати да я засичам всеки пат е различно без да пипам нищо по нея. та.....hristian37 написа:Забравих да напиша че съм с спортен филтър- на газ съм много доволен - разхода ми падна с 0.5л варви си много добре-дали на бензин не и идва мнго въздуха?????
vaskoto1 написа:няма начин да го нямате-проблема го установихме с голфъра отдавна-притока на въздух към карба при работа на бензин се дроселира от плочката и затова към 3к забива. махни плочката и ще видиш.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 113 госта