губи мощност като стопли двигателя
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
губи мощност като стопли двигателя
загуба на мощност при топъл двигател Голф3 1,8 90кс ABS-двигател
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Възможните проблеми са няколко така че е добре да почнеш да ги проверяваш един по един.
Аз имах същия проблем че като загрееше не вървеше на извънградско на баир беше фрапиращо. Ходене по майстори стендове чудесии и нищо, накрая аз си открих проблема който се оказа в клапата за топъл въздох при въздушния филтър. Смучеше топъл въздух от колекторите. Застопорих клапата да смуче само студен и всичкло се оправи.
Та провери си темп датчик и давай напред
Аз имах същия проблем че като загрееше не вървеше на извънградско на баир беше фрапиращо. Ходене по майстори стендове чудесии и нищо, накрая аз си открих проблема който се оказа в клапата за топъл въздох при въздушния филтър. Смучеше топъл въздух от колекторите. Застопорих клапата да смуче само студен и всичкло се оправи.
Та провери си темп датчик и давай напред

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:34, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: губи мощност като стопли двигателя
bobibobche написа:загуба на мощност при топъл двигател Голф3 1,8 90кс ABS-двигател
Голфа ми е със газова уредба.Проблема го имам и на газ и на бензин,така че не би трябвало да е топлинен датчик според мен.
Вчера застопорих клапата във въздушния филтър да смуче само студен въздух,но няма никаква разлика.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”