Докато си карам лампата за ръчната почна да ми свети. Като дръпна ръчна почва да свети по-силно.
Тая лампа заради заради изтуркани накладки ли свети или ръчната се ебава нещо?
Когато ми свършат предните накладки друга лампа ли светва или същата като на ръчната?
А и от 2-3 дена като натисна за първи път спирачка ми стрже задно дясно колело, като спирам по нататък не стърже вече.

Лампата за ръчната ми свети слабо докато карам
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Ааааа то интензитетът на светенето може да зависи от контакта на датчика на капачката или окнтактите в таблото....аз мисля,че му е ниско нивото на спирачната течност....първо да го провери пък тогава да се успокоява.
Аз не бих бил спокоен ако ми свети каквато и да е червена индикация....ровя до последно докато разбера..и спирам колата от движение.
Аз не бих бил спокоен ако ми свети каквато и да е червена индикация....ровя до последно докато разбера..и спирам колата от движение.
Ами от снощи спря да свети. Нещо явно е било ъамруънало или се е навлажнило. Има си правило да не се полъва ръчна през зимата ама аз автоматично я дърпам. Довечера ше си проверя и спирачната течност че вчера като загасна тая лампа се зарадвах и забравих да я погледна.
Къде трябва да я търся тая спирачна течност? Карам Голф3 1,4 1996.
Мерси за съветите.
Мерси за съветите.
- menkata123
- Автомобил:
- Двигател:
- charli-ko
- Автомобил:
- Двигател:
detchko написа:Ами от снощи спря да свети. Нещо явно е било ъамруънало или се е навлажнило. Има си правило да не се полъва ръчна през зимата ама аз автоматично я дърпам. Довечера ше си проверя и спирачната течност че вчера като загасна тая лампа се зарадвах и забравих да я погледна.
Мерси за съветите.
Казанчето за спирачна течност ти се намира вдясно(ако стоиш пред колата ти е в ляво) от разширителния съд за антифриза-представлява един малък пластмасов съд в/у спирачната помпа.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”