Smoke написа:при мен е в ключа за фаровете проблема.когато съм махнал ключа от контакт и щракна фаровете абсолютно всички тоци са ми достъпни:фарове чистачки парно(вентилатора) духове в багажника батепровери при махнат ключ тоя номер,
пп.все пак някой може ли каже каква е хавата при мен?
BAHKATA_TDi написа:Smoke написа:при мен е в ключа за фаровете проблема.когато съм махнал ключа от контакт и щракна фаровете абсолютно всички тоци са ми достъпни:фарове чистачки парно(вентилатора) духове в багажника батепровери при махнат ключ тоя номер,
пп.все пак някой може ли каже каква е хавата при мен?приятельо, всички коли от фолксваген груп, при изваден контактен ключ, може да им запалиш фаровете + парното до края + дългите + пръскалката на предните чистачки и се включват чистачките.
BAHKATA_TDi написа:приятельо, всички коли от фолксваген груп, при изваден контактен ключ, може да им запалиш фаровете + парното до края + дългите + пръскалката на предните чистачки и се включват чистачките.
dlug написа:BAHKATA_TDi написа:приятельо, всички коли от фолксваген груп, при изваден контактен ключ, може да им запалиш фаровете + парното до края + дългите + пръскалката на предните чистачки и се включват чистачките.
Разбира се че не е така, единственото което може да включиш са габаритите...всичко останало-нъцки
scruc написа:dlug написа:BAHKATA_TDi написа:приятельо, всички коли от фолксваген груп, при изваден контактен ключ, може да им запалиш фаровете + парното до края + дългите + пръскалката на предните чистачки и се включват чистачките.
Разбира се че не е така, единственото което може да включиш са габаритите...всичко останало-нъцки
Може може
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 29 госта