проблем с чистачки
- mitkoslb
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с чистачки
колата ми е обладана от духове
чистачките ми се включват сами когато си искат, като дам на контакт или в движение .испират когато си искат пълна лудница е каво и става на таз кола незнам за голф 2 става въпрос 
- SCIROCCO_86
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
Smoke написа:при мен е в ключа за фаровете проблема.когато съм махнал ключа от контакт и щракна фаровете абсолютно всички тоци са ми достъпни:фарове чистачки парно(вентилатора) духове в багажника батепровери при махнат ключ тоя номер,
пп.все пак някой може ли каже каква е хавата при мен?
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
BAHKATA_TDi написа:Smoke написа:при мен е в ключа за фаровете проблема.когато съм махнал ключа от контакт и щракна фаровете абсолютно всички тоци са ми достъпни:фарове чистачки парно(вентилатора) духове в багажника батепровери при махнат ключ тоя номер,
пп.все пак някой може ли каже каква е хавата при мен?приятельо, всички коли от фолксваген груп, при изваден контактен ключ, може да им запалиш фаровете + парното до края + дългите + пръскалката на предните чистачки и се включват чистачките.
Е при мен не е така.Като дам на контакт да ама при изваден контактен ключ не става
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
BAHKATA_TDi написа:приятельо, всички коли от фолксваген груп, при изваден контактен ключ, може да им запалиш фаровете + парното до края + дългите + пръскалката на предните чистачки и се включват чистачките.
Разбира се че не е така, единственото което може да включиш са габаритите...всичко останало-нъцки
dlug написа:BAHKATA_TDi написа:приятельо, всички коли от фолксваген груп, при изваден контактен ключ, може да им запалиш фаровете + парното до края + дългите + пръскалката на предните чистачки и се включват чистачките.
Разбира се че не е така, единственото което може да включиш са габаритите...всичко останало-нъцки
Може може
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
scruc написа:dlug написа:BAHKATA_TDi написа:приятельо, всички коли от фолксваген груп, при изваден контактен ключ, може да им запалиш фаровете + парното до края + дългите + пръскалката на предните чистачки и се включват чистачките.
Може може
Сори, на някои може и да може, не споря...ама всички коли от VW-груп
- tear_drop_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- krasy_racer
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”