проект мк1 с мотор EV

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Re: голф 1 моята нова гордост

Мнениеот little_red_devil » Вто 23 ное 2010 23:48

golfmk1 написа:Ползваш твоите си лапи директно на този мотор.Има си заводски отвори за захващането им :wink:

да благодаря разбрах колегата пенчо ме светна ;)

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Нед 12 дек 2010 23:05

от днес си имам заден мост на дискове :banana утре възнамерявам да сменям и предните направо комплект с шенкели,главини,дисове и апарати като ще ползвам тези от джетата и се чудя дали ще станат но това ще разбера утре :) а като цяло на моита количка и остава още малко да стои в бокса тъй като и предстоят още малко операцики като например,утре докато се занимавам с предницата колегата до мен ще опслужи двигатела имено като смени ангренажен ремък,тампоните на мотора,свещи и кабели,маслото гарнитурки на капак клапани и картер след което в други ден ще го кача в коша и веднага заминава при един познат жичкаджия който да ми нареди инсталацията с компа да запали голфарата една бърза диагностичка и ураааа :beer
снимки ще има скоро та дори и клипче възнамерявам да направя ;)

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Нед 12 дек 2010 23:11

Шенкелите на еденицата и двойката нямат нищо общо :!:

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Нед 12 дек 2010 23:24

а дали ще паснат апаратите и дисковете :( и ако няма начин да ползвам тези от джетата какво трябва да направа за отпред да мина от обикновени на винтилирани дискове ?

golfmk1
Low rider

Мнениеот golfmk1 » Нед 12 дек 2010 23:26

Слагаш си вентилираният диск просто с по тънки накладаки ако са нови де.Трябва да са 15.3мм :wink:

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Нед 12 дек 2010 23:31

:bowdown значи сменям само дисковете и ползвам накладки с дебелина 15.3мм
а кантара одзат има ли значение каде ще бъде монтиран или го слагам горе доло на око както е седял на старя мост ?

golfmk1
Low rider

Мнениеот golfmk1 » Нед 12 дек 2010 23:36

за кантара не мога да ти кажа къде точно да го сложиш защото аз на моята нямам заводско :wink:

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Пон 13 дек 2010 23:40

проблем с кантара моя е издал багажа :banghead: има ли проблем ако не си слагам кантар,и още един въпрос мото серво с помпата ще захранва ли спрачната система или трябва да сложа това от джетата моито е от малките а това на джетата е по голямо за сега съм сменил само задните барабани с дискови от джета2.
благодаря ви предварително ;) ето и малко снимков матерял http://icakpejak.snimka.bg/automobiles/ ... 4.21751919

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Сря 15 дек 2010 23:19

:banana от днес вече си имаме сърце в коша,остава ми само утре да навържа разни жила,тръбички,вакумчета и заминаваме на жичкаджия да върже компа с инсталацията,ето и малко снимки за които се извинявам че са с лошо качество но нямах с какво да щракам освен с телефона си ;) ето ги и тях http://icakpejak.snimka.bg/automobiles/ ... 4.21751928

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Сря 29 дек 2010 22:49

мойто голфи и то усети празницие купих му 4бр зимни гуми а днес го здобих и с трите уреда волтметър,темп.масло и налягане на масло :banana а запалването и подкарването се отлага с още една седмица :banghead: поради това че се появи проблем в полуоските оказа се че джетовите не стават на моите шенкели и благодарение на колегата ален да ме подсети да си смена чашките на скоростите с старите и да си ползвам мойте си полуоски,като го запаля ще направя клипче на гласчето и как фарфи голфито след трансплантацията на сърцето му :beer

golfmk1
Low rider

Мнениеот golfmk1 » Сря 29 дек 2010 22:56

Сложи на твоите си оригиналните полуоски,джетените вътрешни карета :wink:

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Сря 29 дек 2010 23:12

ето и малко снимчици на уредите чудих се каде да ги сложа и накрая реших да са на мястото на оригиналния пепелник тъй като си сложих барчето от мк2 и вече съм с два пепелника и единия ми е ненужен http://icakpejak.snimka.bg/automobiles/ ... 4.21905771

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Сря 29 дек 2010 23:22

пробвах двта варянта на полуоските от джетата да сложа само външните карета на шлици и дебелина пасват но са малко по дълбоки и се получава един луфт докато стигне до стоп шплента,реших да пробвам с вътрешните карета от джетата на моите си полуоски и пак на камък те са малко по дебели и неможе да се сложи зегерката след което ми доиде идеята стругар или заварка и зех че го заварих което ми беше и наи големата грешка :) и днес когато ален ми донесе уредите ме подсети за чашките и този варянт е наи удачния и така и ще стане утре земам едни семеринги само да ги смена и си качвам еденичковите полуоски,след което ако ми остане време ще сложа и бензиновата помпа и я карам другата седмица при първа възможност на жичкаджия да донареди инсталацията и да я пали даи боже :bishop

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Съб 08 яну 2011 19:38

Малко да драсна още некой ред за голфито ми :) понеже покраи празниците се обезпаричих малко и нямах възможности и време да и обърна внимание нищо неможах да направя но сега вече се заемам малко по насериозно защото я позабавих доста колицата,утре трябва да зема резервоар с вътрешна помпа от един колега и от понеделник почвам да я достягам като ми остана да пръсна маската,да кача семерингите с чашките и полуоските,смяна на резервоара,стартера и радиатора да монтирам както и да накича предницата с решетка,фарове,брония и ако бог е с мен намеренията ми за другата събота и неделя може и да и чуя и гласеца вече дай боже за сега е това.

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Пет 14 яну 2011 21:55

Днес отметнах още малко работа http://icakpejak.snimka.bg/automobiles/ ... 4.22085290 а онзи ден зглобих и предницата ;)

Върни се в “Силов тунинг”