golfmk1 написа:Ползваш твоите си лапи директно на този мотор.Има си заводски отвори за захващането им
да благодаря разбрах колегата пенчо ме светна
golfmk1 написа:Ползваш твоите си лапи директно на този мотор.Има си заводски отвори за захващането им
утре възнамерявам да сменям и предните направо комплект с шенкели,главини,дисове и апарати като ще ползвам тези от джетата и се чудя дали ще станат но това ще разбера утре
значи сменям само дисковете и ползвам накладки с дебелина 15.3мм
има ли проблем ако не си слагам кантар,и още един въпрос мото серво с помпата ще захранва ли спрачната система или трябва да сложа това от джетата моито е от малките а това на джетата е по голямо за сега съм сменил само задните барабани с дискови от джета2.
от днес вече си имаме сърце в коша,остава ми само утре да навържа разни жила,тръбички,вакумчета и заминаваме на жичкаджия да върже компа с инсталацията,ето и малко снимки за които се извинявам че са с лошо качество но нямах с какво да щракам освен с телефона си
а запалването и подкарването се отлага с още една седмица
поради това че се появи проблем в полуоските оказа се че джетовите не стават на моите шенкели и благодарение на колегата ален да ме подсети да си смена чашките на скоростите с старите и да си ползвам мойте си полуоски,като го запаля ще направя клипче на гласчето и как фарфи голфито след трансплантацията на сърцето му 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта