Колата е на баща ми- Фиат Темпра 1.6 SX карбуратор......Проблемът е адски странен.....Когато пали от студен старт няма проблем- колата е с газова уредба и автоматичен ключ- превключва на газ след определени обороти.....Но след като се спре след като колата е загряла пали адски трудно.....къде да търсим проблема-свещи, запушване някакво......
не пали след като вече е загряла....???
- Senior GR
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: RP 1989
не пали след като вече е загряла....???
Здравейте!
Колата е на баща ми- Фиат Темпра 1.6 SX карбуратор......Проблемът е адски странен.....Когато пали от студен старт няма проблем- колата е с газова уредба и автоматичен ключ- превключва на газ след определени обороти.....Но след като се спре след като колата е загряла пали адски трудно.....къде да търсим проблема-свещи, запушване някакво......
, трябва ли да се ходи на диагностика и къде.......? 
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз имах/имам същия проблем през имата....решението - изчаквам 5-10 мин да си почине и тогава паля
....
ей на мойта тема тук
ей на мойта тема тук
- spirof
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: ADR 1998
- Контакти:
Според мен проблема е в неправилния ключ газ-бензин
Как така е монтиран автоматчен ключ!?!?
По принцип има остатъчно количество бензин в карбуратора
Как самия комутатор следи кога се е изчерпал безнина в карбуратора?!?!?!?
до сега такъв не съм виждал
това ме навежда на мисълта че след като се опиташ да запалиш колата работи едновременно на газ и на бензин,може и това да е причината поради която не пали
за карбуратор задължително ключ който има положение на което не пуска нито газ,нито бензин
Как така е монтиран автоматчен ключ!?!?
По принцип има остатъчно количество бензин в карбуратора
Как самия комутатор следи кога се е изчерпал безнина в карбуратора?!?!?!?
до сега такъв не съм виждал
това ме навежда на мисълта че след като се опиташ да запалиш колата работи едновременно на газ и на бензин,може и това да е причината поради която не пали
за карбуратор задължително ключ който има положение на което не пуска нито газ,нито бензин
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”