Убавец.
От Дас Велт?
Passat B7 - подобрения и обща информация за модела
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
Браво със здраве да го караш!!! Колко показват дюзите като нови :)
Не съм ги гледал, доверих се на документация, ако някой има кабел да ги проверим :)
Загледах се в тази камера https://www.aliexpress.com/item/Car-Rea ... 297.RuNq4L
Пише, че е за RNS315 с каквато съм аз, ама нещо куплунгите не ми изглеждат да са същите ...
ето още една камера с други куплунги, и двете пише че са за RNS315
https://www.aliexpress.com/item/2015-OE ... 290.RuNq4L
Загледах се в тази камера https://www.aliexpress.com/item/Car-Rea ... 297.RuNq4L
Пише, че е за RNS315 с каквато съм аз, ама нещо куплунгите не ми изглеждат да са същите ...
- ulipet
- Автомобил: VW PASSAT B7
- Двигател: CFF
втората ще стане има вс необходимо,аз преди 2г. за малко да си сложа срещу 250лв в хасково но един келеш ме удари отзад и проекта спря....
пиши като я вържеш
пиши като я вържеш
VWGT написа:Не съм ги гледал, доверих се на документация, ако някой има кабел да ги проверим :)
Аз имам 17.1.3 , ако си от София пиши ЛС и ще се разберем

става, да от Сф съм, ще ти пиша на лично да се разберем.
Ето и обещаните снимки от процеса по монтаж на аналогов (теглич
) и електронен парктроник
преди монтажа, комплекта е на Bosal за конкретния модел B7 variant
това са двете линии, които се изрязват за да излезе стърчащата част, на която се монтира самата кука
премахва се оригиналната основа на бронята, която е монтирана с болтове към задната престилка, теглича влиза в задните кухини и се захваща странично с по два болта от всяка страна
това са двата болта от дясно, до тях има лесен достъп, левите се падат под алуминиевия термощит на гърнето и трябва да се развият две щипки-гайки за да увисне леко , стягат се болтовете и всичко се сглобява обратно

преди монтажа, комплекта е на Bosal за конкретния модел B7 variant
това са двете линии, които се изрязват за да излезе стърчащата част, на която се монтира самата кука
премахва се оригиналната основа на бронята, която е монтирана с болтове към задната престилка, теглича влиза в задните кухини и се захваща странично с по два болта от всяка страна
това са двата болта от дясно, до тях има лесен достъп, левите се падат под алуминиевия термощит на гърнето и трябва да се развият две щипки-гайки за да увисне леко , стягат се болтовете и всичко се сглобява обратно
вече монтирания теглич
тук почиствам задната броня отвътре, за да залепя парктроника
сивата лента всъщност е алуминиево фолио, със захранваща букса, която създава поле при пресичането, на което се индикира звуково, работи доста точно, единствения недостатък, е че сработва от около 80 см до 10см , предишния ми пасат беше с 4 датчика, които реагираха от 2,3м, което според мен е плюс. Но 80см също са достатъчни, въпрос на привикване към разстоянията.
всичко обратно по местата си
тук почиствам задната броня отвътре, за да залепя парктроника
сивата лента всъщност е алуминиево фолио, със захранваща букса, която създава поле при пресичането, на което се индикира звуково, работи доста точно, единствения недостатък, е че сработва от около 80 см до 10см , предишния ми пасат беше с 4 датчика, които реагираха от 2,3м, което според мен е плюс. Но 80см също са достатъчни, въпрос на привикване към разстоянията.
всичко обратно по местата си
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
А ел.част? Куплунга с кабелите и буксата?
П.п. на Вестфалия не ти ли харесва повече? Или е прекалено скъп?
- ulipet
- Автомобил: VW PASSAT B7
- Двигател: CFF
какви пари е теглича
имам букса за ремарке и букса за захранване и копче в багажника и дори при даване на контакт ми дава грешка ...кара ме да гэ
проверя
личи си,че е карана/докарана от българин- откраднал си го е
имам букса за ремарке и букса за захранване и копче в багажника и дори при даване на контакт ми дава грешка ...кара ме да гэ
проверя

личи си,че е карана/докарана от българин- откраднал си го е

samo_pechka написа:А ел.част? Куплунга с кабелите и буксата?
Този е 187лв след отстъпка. Westfalia х3 за едните байкове не е оправдано поне за мен. Ел.частта е отделено прокараха 2 тройки по 0.75 отляво и от дясно + една двойка 0.75 за парктроник, който се изключва при закачане на щекер към теглича. Към буксите на стоповете ще е заигравка и ще го мисля как да стане най-чисто, не обичам спойки, рязане и преправяне. На стария б5.5 имаше гнезда с дублирани пинове на самата платка и стана лесно. Тук няма, може би нещо отвътре при крушките трябва да си измисля за да не пипам инсталацията.
като стана дума за теглич, днес докато си прехвърлям багажа намерих странно копче долу в дясно. Като го натиснах теглича изпадна от под бронята и ме чукна в коляното.
врътнах 700 км, от двигателя съм доволен. на мен ми е идеален. разхода също е ок. по борд показва 5.6 за 100км градско и 600 по магистрала с темпомат на 130-140.
колата е минала акция за софтуера преди една година. до сега филтъра не е регенерирал.
врътнах 700 км, от двигателя съм доволен. на мен ми е идеален. разхода също е ок. по борд показва 5.6 за 100км градско и 600 по магистрала с темпомат на 130-140.
колата е минала акция за софтуера преди една година. до сега филтъра не е регенерирал.