здр. на всички,знам че ще кажете има много теми за това,повярвайте че съм изчел много от тях,но не намерих такова чудо като моето
колата е Б4 2.0 115к.с. AGG с газов инжекцион
днес не можа да ми запали колата,след дълго въртене запали,но не работеше както трябва,прекъсва,работи на 3цилиндра,като подам гас

колата първо се чуди какво да прави и чак тогава ускорява,не може да поеме,все едно има повече гориво,но не пуши черно и т.н. взех нови свещи,кабели,капачка и палец,но промяна нямаше

след което реших да закарам колата на диагностика(там излезе че ламбсондата не работи както трябва,но човека каза,че това не оказвало влияние при работа на газ,ама дали е така

)
след много яадове и псуване стигнах до един приятел с Г3-1.8 ABS,взех неговата бобина и я сложих на пасата и той почна да работи по добре,но не и така както трябва,а моята бобина сложих на голфа за да видя как ще работи той
и да ви кажа чесно разлика нямаше(голфарата работеше много добре и с двете бобини)колата се държи по този начин на газ и бензин,а и забравих да спомена,че като форсирам или след 4000об/мин двигателя работи добре