здравеите колеги пасата е 1,8 м.и.рп мотор, крам на газ- бензин
.понякога оборототе се дигат на 2000 и си ги държи на 2000.казаха ми да по4истя стъпковия мотор, почистил сам го върти се няма няма проблеми.рестартнах и компа.но продължава да държи високи обороти.(без да подавам газ) притеснявам се за зимата когато ще е хлъзгаво нали се сещате какво може да се случи. ако някой може да помогне със съвет. благодаря прдварително
проблем с пасат б 3
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: проблем с пасат б 3
Първото за което се сещам, защото и на мен ми прави такива изгъзици е да откачиш акумулатора за примерно 20 минути за да се изчистят натрупалите се грешки. Поздрави!
- ExTr3mNuQ
- Автомобил:
- Двигател:
От ТПС-а е като вкараш и изкараш кабела за тпс-а несе ли оправят ?
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
колега казваш,че си почистил стъпковия мотор,а би ли споделил какво точно направи
не се сърди,че ти го казвам но от това което си написал си мисля,че не си направил правилната процедура
viewtopic.php?f=6&t=217159&hilit=%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%BE%D0%B2+%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80
ето виж тази тема
ако греша се извинявам

viewtopic.php?f=6&t=217159&hilit=%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%BE%D0%B2+%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80

ако греша се извинявам

- ssel
- Автомобил: Vw cady
- Двигател: BSX
това съм пробвал мерси все пак.то моторчето си работи,няколко пъти го пробвах още преди да съм го отворил(върти без проблеми по клемите няма и следа от нагар червяка и колелцето също са в добро състояние.пробвах го и да видя какво ще направи без да го монтирам на място избутва веднага онова отпред (как се казва )като магерешки ....не съм сигорен напълно но мисля че си работи, но може и да съм изтървал нещо
- ssel
вероятно се трупат грешки но не беше се лучвало да прави пр. на газ,случвало се е като се натрупат грешки да не иска да работи на бензин.но сега всичко е ОК.благодаря на всички
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
ssel написа:вероятно се трупат грешки но не беше се лучвало да прави пр. на газ,... но сега всичко е ОК.благодаря на всички
Така си е, това е от малкото несгоди следствие на газификацията с обикновенно АГУ. На повечето от нас се проявава, докато не се покара повече на бензин и се направят няколко загасвания/паления. Компютъра се шашка. Не е фатално, но си дразни. Може да се избегне, ако си монтираш ламбда контрол(стига да я настроят добре), но предполагам си гледал темите в съответния подраздел. viewtopic.php?f=22&t=198886&start=0&hilit=%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D0%B4%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB
- ssel
благодаря колега но няма да разбутвам нищо по газовата
на дълъг пат ми харчи не повече от 8,5. а това за грешките ше си ги чистим кво толкова

на дълъг пат ми харчи не повече от 8,5. а това за грешките ше си ги чистим кво толкова

Последна промяна от ssel на Чет 11 ное 2010 14:49, променено общо 1 път.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
ssel написа:благодаря колега но няма да разбутвам нищо по газожата
на дълъг пат ми харчи не пове4еот 8,5. а тожа за грешките ше си ги чистим кво толкова![]()
И аз съм така колега, чистя си ги и разправям на приятелите, че мойта кола изисква повече внимание за да укрепне връзката между шофьор и МПС...