Мнениеот Volkswangel » Пон 12 дек 2011 13:55
Колеги, минал съм през този етап, подменяики свето диодите на таблото на В5 97г.Не мога да прикача снимки, защото по късно го подмених с 99г седан АФН, които оригинално си е синьо и червни стрелки.
Значи, получи се много хубав резултат, като диодите, осветяващи стрелките, подмених с червени, другите - сини.Направих и една грешка- на дисплеите за компа и километри сложих бели и адски ми вадеха очите.Цялата операция си е филм и не е за хора, нерваци като мен.
Изваждането на таблото си е играчка голяма.Много трябва да се внимава с отделянето и поставянето на стрелките след това, като повече не можех да бъда сигурен дали отчитат правилно.По късно се сетих, че трябваше да ги повдигна леко и да прескочат ограничителите, като застанат на изходна позиция, обираики целия ход на пружинката.След това трябва да се маркира с молив къде е върха на всяка стрелка и това да е маркер като ги поставяш.Имаше нерви и като обърквах поляритета на някои диод и не светеше.Абе играчка си е и които не е хващал поялник по добре да не рискува.