Здравейте,
изпаднах в следната глупава ситуация. Махнах акумулатора и при затваряне на предния капак колата ми се заключи (не го разбрах това). Пробвам с резервния ключ, намеих ключалката под капачка на дръжката, но не успявам да я отключа. Някой някаква идея как точно да действам? Благодаря!
Пасат Б6 заключен
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заключен Пасат 6
Дясната предна врата мисля, че също има ключалка под капачката 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма:(
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
На багажника няма ли ключалка?На по-старичките коли отдолу може да се мушнат кабели и да ги закачиш за генератора/стартера!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И там няма да му се невиди. Ключалка има само откъм водача. Според вас това възможно ли е да е механичен проблем на ключалката. Аз не мога да си обясня защо не се отключва. Звънях в Порше Запад, тествали го, нормално се отключва със секретния ключ при централно заключен автомобил. Моят да не е дефектен:)
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
По принцип, когато акуто не е подвързано е малко по-тегаво и "тежко" механично да се отключи ключалката .Вече при подвързан акумулатор - и централното "помага" при завъртане на ключа. Малко по-смело с ключа ?
Само да не се счупи
че тогаз ...
си еб@ло майката става .Някой ключар наблизо? Или пък я виж тука
http://vbox7.com/play:858cb412

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=654 - това е твоят човек.
голям филм
ако все още не си се оправил, пиши на лични да ти обясня, играх го миналата зима същото.
Накратко - разглобяваш ключа и излиза една пластмаса от него. Дръпваш капачето на шофьорската врата , дето е ключалката и пъхаш тая пластмаса вътре и отключваш. това става в 99% от случаите.
При мен обаче проблема беше следния - превърташе и ключалката на шофьорската врата - преди това съм отключвал и заключвал през нея, но тогава просто си се въртеше на празен ход. (2 седмици след отключването проблема изскочи - сменях едни пластмаси на шофьорската врата за отварянето - вратата спря да се затваря
, които играеха роля - не знам кой зъл гений ги беше мислил - метал да се държи на майтап на 2 места в пластмаса -като пластмасови панти, но резултата на лице - за 4 години работа - сменяш. Ако това е твоят случай - продават се всички части отделно, мога и да ти снимам какво имам за да го видиш)
Начин на действие - репатрак - разглабяне отдолу нагоре за да се подаде ток на клемите на акумулатора и отключване с ключа.
Все пак си мисля, че моя случай си беше тежък и не често срещан
. В youtube има клипчета как да разглобиш ключа!

Накратко - разглобяваш ключа и излиза една пластмаса от него. Дръпваш капачето на шофьорската врата , дето е ключалката и пъхаш тая пластмаса вътре и отключваш. това става в 99% от случаите.
При мен обаче проблема беше следния - превърташе и ключалката на шофьорската врата - преди това съм отключвал и заключвал през нея, но тогава просто си се въртеше на празен ход. (2 седмици след отключването проблема изскочи - сменях едни пластмаси на шофьорската врата за отварянето - вратата спря да се затваря

Начин на действие - репатрак - разглабяне отдолу нагоре за да се подаде ток на клемите на акумулатора и отключване с ключа.
Все пак си мисля, че моя случай си беше тежък и не често срещан

Последна промяна от frec на Пон 17 дек 2012 23:24, променено общо 1 път.
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
dobrin написа:http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=654 - това е твоят човек.
до колегата с темата : не си правете експерименти ако не сте сигурни, ами звъннете на колегата Владко, ще ви реши проблема за 0 време, от първия път и правилно

- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател: