Здравейте,
 изпаднах в следната глупава ситуация. Махнах акумулатора и при затваряне на предния капак колата ми се заключи (не го разбрах това). Пробвам с резервния ключ, намеих ключалката под капачка на дръжката, но не успявам да я отключа. Някой някаква идея как точно да действам? Благодаря!

Пасат Б6 заключен
- 
				Aimbotfan
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заключен Пасат 6
Дясната предна врата мисля, че също има ключалка под капачката 

- 
				Morev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма:(

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
На багажника няма ли ключалка?На по-старичките коли отдолу може да се мушнат кабели и да ги закачиш за генератора/стартера!

- 
				Morev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И там няма да му се невиди. Ключалка има само откъм водача. Според вас това възможно ли е да е механичен проблем на ключалката. Аз не мога да си обясня защо не се отключва. Звънях в Порше Запад, тествали го, нормално се отключва със секретния ключ при централно заключен автомобил. Моят да не е дефектен:)

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
По принцип, когато акуто не е подвързано е малко по-тегаво и "тежко" механично да се отключи ключалката .Вече при подвързан акумулатор - и централното "помага" при завъртане на ключа. Малко по-смело с ключа ?  Само да не се счупи
 Само да не се счупи   че тогаз ...
 че тогаз ...  си еб@ло майката става .Някой ключар наблизо? Или пък я виж тука
 си еб@ло майката става .Някой ключар наблизо? Или пък я виж тука   http://vbox7.com/play:858cb412
 http://vbox7.com/play:858cb412

Само да не се счупи
 Само да не се счупи   че тогаз ...
 че тогаз ...  си еб@ло майката става .Някой ключар наблизо? Или пък я виж тука
 си еб@ло майката става .Някой ключар наблизо? Или пък я виж тука   http://vbox7.com/play:858cb412
 http://vbox7.com/play:858cb412- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=654 - това е твоят човек.

голям филм  ако все още не си се оправил, пиши на лични да ти обясня, играх го миналата зима същото.
 ако все още не си се оправил, пиши на лични да ти обясня, играх го миналата зима същото. 
Накратко - разглобяваш ключа и излиза една пластмаса от него. Дръпваш капачето на шофьорската врата , дето е ключалката и пъхаш тая пластмаса вътре и отключваш. това става в 99% от случаите.
При мен обаче проблема беше следния - превърташе и ключалката на шофьорската врата - преди това съм отключвал и заключвал през нея, но тогава просто си се въртеше на празен ход. (2 седмици след отключването проблема изскочи - сменях едни пластмаси на шофьорската врата за отварянето - вратата спря да се затваря , които играеха роля - не знам кой зъл гений ги беше мислил - метал да се държи на майтап на 2 места в пластмаса -като пластмасови панти, но резултата на лице - за 4 години работа - сменяш. Ако това е твоят случай - продават се всички части отделно, мога и да ти снимам какво имам за да го видиш)
 , които играеха роля - не знам кой зъл гений ги беше мислил - метал да се държи на майтап на 2 места в пластмаса -като пластмасови панти, но резултата на лице - за 4 години работа - сменяш. Ако това е твоят случай - продават се всички части отделно, мога и да ти снимам какво имам за да го видиш)
Начин на действие - репатрак - разглабяне отдолу нагоре за да се подаде ток на клемите на акумулатора и отключване с ключа.
Все пак си мисля, че моя случай си беше тежък и не често срещан . В youtube има клипчета как да разглобиш ключа!
 . В youtube има клипчета как да разглобиш ключа!

ако все още не си се оправил, пиши на лични да ти обясня, играх го миналата зима същото.
 ако все още не си се оправил, пиши на лични да ти обясня, играх го миналата зима същото. Накратко - разглобяваш ключа и излиза една пластмаса от него. Дръпваш капачето на шофьорската врата , дето е ключалката и пъхаш тая пластмаса вътре и отключваш. това става в 99% от случаите.
При мен обаче проблема беше следния - превърташе и ключалката на шофьорската врата - преди това съм отключвал и заключвал през нея, но тогава просто си се въртеше на празен ход. (2 седмици след отключването проблема изскочи - сменях едни пластмаси на шофьорската врата за отварянето - вратата спря да се затваря
 , които играеха роля - не знам кой зъл гений ги беше мислил - метал да се държи на майтап на 2 места в пластмаса -като пластмасови панти, но резултата на лице - за 4 години работа - сменяш. Ако това е твоят случай - продават се всички части отделно, мога и да ти снимам какво имам за да го видиш)
 , които играеха роля - не знам кой зъл гений ги беше мислил - метал да се държи на майтап на 2 места в пластмаса -като пластмасови панти, но резултата на лице - за 4 години работа - сменяш. Ако това е твоят случай - продават се всички части отделно, мога и да ти снимам какво имам за да го видиш)Начин на действие - репатрак - разглабяне отдолу нагоре за да се подаде ток на клемите на акумулатора и отключване с ключа.
Все пак си мисля, че моя случай си беше тежък и не често срещан

Последна промяна от frec на Пон 17 дек 2012 23:24, променено общо 1 път.

- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
dobrin написа:http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=654 - това е твоят човек.
до колегата с темата : не си правете експерименти ако не сте сигурни, ами звъннете на колегата Владко, ще ви реши проблема за 0 време, от първия път и правилно

- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател: