VW_FEN написа:а не като нашите БГ пишман пилоти, седне вътре, млъкне и не знае да обели две думи, ами се пули тъпо напред...На какво се дължи това, незнам.
ми това дават по ТВ то беOne написа:santo_trafficante написа:айде айде не са всички коли нови с изключение на Дачия Логан щото е рекламаКорвета нов ли е? жълтото Ламбо ново ли е?кой ше им даде нови коли да карат там от този клас?
стига с тая дачия бе хора
направо ми се повръща само от името
santo_trafficante написа: ми това дават по ТВ то беоблъчват ни колко е хубава и вървежна страх ги е рали пилотите да си кажат истината там за колата щото ше усерат предаването
wili98 написа:ей...
Някой качвал ли се е на тази кола..
А някой чувал ли е приказката
теоритик ебач?
щото май вашата натам отива...
santo_trafficante написа:обсъждахме концепцията на предаването и какво дават по неговодещи и т.н..а да знаеш голям кеф е да гледам Дачия рулз
айде няма нужда има по интересни за гледане:)
сори ама тея коли ги взимат само за служебни или такси
нещо май на вътре го взе мноо не съм споменал за Алфа нищо до тукwili98 написа:santo_trafficante написа:обсъждахме концепцията на предаването и какво дават по неговодещи и т.н..а да знаеш голям кеф е да гледам Дачия рулз
айде няма нужда има по интересни за гледане:)
сори ама тея коли ги взимат само за служебни или такси
Ми твоят интерес е такъв.. моят друг.. кво да тестват Алфа ли?
Да ме извиниш, ама броя на продадените алфи в БГ.. сигурно е 5 пъти по-малък отколкото на логана например...
айде нема нужда.. гледай реално...
Лично за мен изгъзици от сорта на тестове на разни екзотики..не са ми нейтив.. ама покрай едното и другото...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 65 госта