А на мен ми е писнало да слушам постоянно за най-новите модели автомобили навсякъде... тъпотия, когато си искам, мога да им прочета характеристиките от където и да било. Защо никой в тея предавания не говори за старите автомобили - тестове, части, ремонти...

Така или иначе нов автомобил много малко хора могат да си позволят, следователно и аудиторията ще е малка... а щом по принцип се говори само за нови автомобили, значи вносителите имат пари да плащат за рекламата фактически (щото това си е чиста реклама). Значи проблема не е в парите, ами просто в сценаристите, режисьорите, водещите, изобщо винаги правим всичко по български, както и да сме го взели от чужбина... ама онея наистина се кефят на автомобилите пред камерата, а не са изкуствени като нашите. Другото нещо, което ме дразни - един рали пилот от където и да е на запад, като седне в колата, не спира да говори за поведението на автомобила (например Тиф Нийдел от Fifth Gear), постоянно казва какво прави, и как реагира колата и точно това е интересното... а не като нашите БГ пишман пилоти, седне вътре, млъкне и не знае да обели две думи, ами се пули тъпо напред...

На какво се дължи това, незнам.